Antalya Pasha, Perde Açtı - Son Dakika
Güncel

Antalya Pasha, Perde Açtı

Antalya Pasha, Perde Açtı

Antalya'da turistik otellerde yaptıkları kısa gösterilerle tanınan Pasha Dance Theater, uzun metraj turne programının galasını Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirdi.

03.10.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da turistik otellerde yaptıkları kısa gösterilerle tanınan Pasha Dance Theater, uzun metraj turne programının galasını Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirdi. Bulgar, Gürcü ve Kübalı profesyonel dansçı ve akrobatların yer aldığı 45 kişilik kadrosuyla dikkat çeken Pasha Dance Theater'in ilk uzun metrajlı gösterisinin galasını 800 kişiye izledi.

Genç bir paşanın, aşık olduğu güzeller güzeli cariye uğruna diyar diyar gezmesinin anlatıldığı dans gösterisi, ayakta alkışlandı. Performanslarıyla beğeni kazanan Pasha Dance Theater da otantik halk oyunlarının ve geleneksel dans figürlerinin akrobası ve modern koreografiyle birleştirildi. 1,5 saat süren gösteride, 25 yöreden yaklaşık 2 bin kostüm ve görsel efekt kullanıldı. Balkan danslarından horona, zeybekten semazenlere kadar pek çok figüre yer verilen gösteri, 'Bir Aşk ve Ölümsüzlük Masalı' sloganı ile Türkiye'nin farklı şehirlerinde ardından da Avrupa'da gösteri yapmaya hazırlanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Pasha, Perde Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement