Antalya Protokol Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Antalya Protokol Bayramlaştı

Antalya Protokol Bayramlaştı

Ramazan Bayramı nedeniyle Antalya Valiliği'nin düzenlediği bayramlaşma programına protokol ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

05.07.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı nedeniyle Antalya Valiliği'nin düzenlediği bayramlaşma programına protokol ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki bayramlaşma töreninde Vali Münir Karaloğlu, törene katılan tüm davetlilerin bayramlarını kutladı. Bayramlaşmaya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Müftüsü Osman Artan, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Adlıhan Dere, askeri erkan, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Bütün Antalyalıların ve bayram tatilini Antalya'da geçiren yerli ve yabancı misafirlerin bayramını kutlayan Vali Karaloğlu, 'Bayram öncesi yaşadığımız, ülke olarak üzüntülü hadiselerden sonra bayramı hep beraber idrak ediyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı hem ülkemizde İslam aleminde tekrar sulhun, selametin, dostluğun, kardeşliğin yeniden tesisi için hepimize bir vesile olur. Antalya tabi bayramda yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda misafiri ağırlıyor. Burada tatilini geçiren bütün misafirlerimizin de bayramlarını kutluyoruz. Bayram dolayısıyla turizm tesislerimizin doluluk oranları yükseldi. Şu anda çok sayıda vatandaşımızı bayramda ağırlıyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Yüzde 90'lar seviyesinde otellerimiz dolu. Giriş-çıkışlar da devam ediyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Protokol Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement