Antalya seçim sonuçları öncesi genç aday yürüyüşte - Son Dakika
Soğuk Haber

Antalya seçim sonuçları öncesi genç aday yürüyüşte

Antalya seçim sonuçları öncesi genç aday yürüyüşte

Antalya seçim sonuçları öncesi genç aday yürüyüşte. Antalya seçim sonuçları öncesi hummalı bir çalışma başlatan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik sokak sokak geziyor. 2015 seçim sonuçları sonrası bölgeden istediği vekil sayısını çıkarmayı hedefleyen Ak Parti'de çalışmalar sürüyor.

28.05.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'deöncesi yoğun çalışma temposu. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, AK Parti Alanya Gençlik Kolları tarafından düzenlenen AK Gençlik Vekiliyle İstikrara Yürüyor' adlı yürüyüşe katıldı.

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse ile birlikte Alanya Sanayisindeki esnafları ziyaret etti. Gün boyu yaklaşık 500 esnafı ziyaret eden Sena Nur Çelik ve Mustafa Köse esnaflarla tek tek sohbet etti.

TURİZMCİ İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

Antalya'nın genç milletvekili adayları Çelik ile Köse daha sonra eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu'na ait Avena Hotels'de turizmci iş adamlarıyla yemekte bir araya geldi. Sena Nur Çelik ve Mustafa Köse, turizmci iş adamlarıyla bilgi alışverişinde bulundu.

"AK GENÇLİK VEKİLİYLE İSTİKRARA YÜRÜYOR" YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

nda turizm şehri Antalya'da istediği oy oranlarına ulaşmak isteyen AK Parti'nin en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, daha sonra, AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Gazipaşa koordinatörü Gökay Daşdelen önderliğinde düzenlenen 'AK Gençlik Vekiliyle İstikrara Yürüyor' adlı yürüyüşe katıldı. AK Partili Sena Nur Çelik, gençlerle birlikte Atatürk Anıtı'ndan, Hacet Mahallesi'nde bulunan seçim ofisine kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca gençler tarafından 'Alanya'nın Gururu Sena Nur Çelik' ve AK Gençlik'in gururu Sena Nur Çelik' şeklinde slogan atıldı. 300 kişilik AK Gençlik grubuyla seçim ofisine gelen Çelik'i burada da yaklaşık 100 kişilik bir grup karşıladı. Yürüyüşün ardından gençlerin yoğun sevgisi karşısında oldukça duygulanan Sena Nur Çelik, gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Son Dakika Soğuk Haber Antalya seçim sonuçları öncesi genç aday yürüyüşte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement