Antalya Şehit Uzman Çavuşun Antalya'daki Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Antalya Şehit Uzman Çavuşun Antalya'daki Baba Ocağına Ateş Düştü

Antalya Şehit Uzman Çavuşun Antalya\'daki Baba Ocağına Ateş Düştü

Şehit uzman çavuşun Antalya'daki baba ocağına ateş düştüHakkari'de PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden 27 yaşındaki uzman çavuş Ali Daniyar'ın Antalya'daki baba ocağına ateş düştü.

24.06.2016 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit uzman çavuşun Antalya'daki baba ocağına ateş düştü

Hakkari'de PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden 27 yaşındaki uzman çavuş Ali Daniyar'ın Antalya'daki baba ocağına ateş düştü.

Hakkari- Çukurca karayolundaki Çimenli köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının imha edilmesinin ardından bölgede operasyon başlatıldı. Pusu kuran PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateşte, 1 astsubay ve 3 uzman çavuş şehit oldu.

Şehitlerden uzman çavuş Ali Daniyar'ın Antalya Kepez İlçesi Çankaya Mahallesi Akdeniz Sitesi C Blok'ta oturan ailesine acı haberi, Antalya Merkez Komutanı Piyade Albay Hakan Eroğlu verdi. Evlerinde acı haberi alan baba Hasan Daniyar ile anne Songül Daniyar sinir krizi geçirdi. Şehidin kardeşi Tunahan Daniyar'ın, Eskişehir'de yaşadığı öğrenildi.

Şehit babası Hasan Daniyar, oğlunun 15 gün önce izne gelip gittiğini belirterek şunları söyledi:

"Benim yiğidim gitti ama daha yiğitlerimiz var. Vatan sağ olsun. Allah geride kalanların yar ve yardımcısı olsun. Ne diyeyim, diyecek bir şey bulamıyorum. 15 gün önce izne gelip gitmişti. Burada 1 ay güzel vakit geçirmiştik. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Cenabı Allah, takdiri ilahi daha ne diyeyim, daha başka bir şey diyemeyeceğim."

Uzman çavuş Ali Daniyar'ın küçük yaştan beri asker olup şehit olmayı arzuladığını sözlerine ekleyen Hasan Daniyar, "Küçük yaştan beri şehit olmak istediğini söylüyordu. Cenabı Allah isteğini kabul etti. Yüce Mevlam inşallah öbür tarafta daha iyi bir mertebeye ulaştırır" diye konuştu.Komşuları, şehit evine Türk bayrakları asarken, cenazenin yarın Antalya'da toprağa verileceği açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Şehit Uzman Çavuşun Antalya'daki Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement