Antalya Süper Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Antalya Süper Amatör Lig

Antalya Süper Amatör Lig

Antalya Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, kendi sahasında Manavgat Belediyespor’u ağırladı.

28.12.2014 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Süper Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, kendi sahasında Manavgat Belediyespor'u ağırladı. Karşılaşmayı Gazipaşa Belediyespor 6-1'lik skorla kazandı.

Teknik direktör Müjdat Kızıltan önderliğinde sahaya çıkan Gazipaşa Belediyespor, maça hızlı başladı. Baskılı oyununu 29. dakikaya kadar sürdüren Gazipaşa Belediyespor, bu dakikada beklemediği bir gol yedi. 37. dakikada beraberliği yakalayan ev sahibi ekip,,ikinci yarıda oyunda baskısını arttırarak, karşılaşmayı 6-1 gibi farklı bir skorla kazandı.

Aldığı başarılı sonucun ardından play-off'u büyük ölçüde garantileyen Gazipaşa Belediyespor'da Başkan Adil Çelik, karşılaşmanın ardından futbolcularını tebrik etti.

Maç hakkında değerlendirmede bulunan Gazipaşa Belediyespor Başkan Yardımcısı Hüseyin Şengöz ise, "Derbi niteliğinde bir maç oynadık. Ligdeki önemli takipçimiz Manavgat Belediyespor'u farklı yenerek büyük bir fırsat yakaladık. Aldığımız skorun ardından ligin 3. sırasına yerleştik. En yakın rakibimizle aramızda 3 puan fark bulunuyor. Önümüzde 4 karşılaşma kaldı, bunun 3'ünü kendi evimizde oynayacağız. Bu bizim için büyük bir avantaj. Büyük bir aksilik olmazsa play-off'u garantilediğimizi düşünüyorum. Ağır zeminde oynanan karşılaşmada özverili bir şekilde mücadele eden başta futbolcularım olmak üzere teknik ekibimi kutluyorum" dedi.

Oynanan maçın ardından Gazipaşa Belediyespor 19 puanla ligin 3. sırasına yükselirken, Manavgat Belediyespor 14 puanla ligin 5. sırasına geriledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Süper Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement