AK Parti'li Türel: Şer Güçleriyle Mücadele Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Türel: Şer Güçleriyle Mücadele Edeceğiz

AK Parti\'li Türel: Şer Güçleriyle Mücadele Edeceğiz

AK Parti'li Menderes Türel, partisinin 906 mahalle temsilcisiyle biraya geldiği toplantıda "Gerekirse şer güçleriyle omuz omuza mücadele edeceğiz." dedi.

13.12.2014 14:59  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, partisinin 906 mahalle temsilcisiyle biraya geldiği toplantıda Gerekirse şer güçleriyle omuz omuza mücadele edeceğiz. Bizi hizmetten alıkoymak isteyenler karşısında yılmayacağız, hizmet için elimizden geleni de yapacağız dedi.

Belediye Başkanı Menderes Türel, partisinin Antalya İl Başkanlığı'nca düzenlenen organizasyonda Ak Parti'nin 19 ilçesinden gelen 906 mahalle temsilcisiyle biraya geldi. Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Eşi Ebru Türel'le birlikte katılan Başkan Türel, bir tarafta Antalya'ya ve Türkiye'ye hizmet için uğraşırken karşılarına şer güçlerin çıktığını iddia etti. Başkan Türel, Birileri de ellerinde kağıt kalem, kirli politikalarla meşgul olurlar. Bunlara da hep birlikte doğruyu anlatmak boynumuzun borcudur. Biz, Allah'a şükürler olsun, hesaba çekilmeden hesap veren bir anlayışla yaşadığımız için bu dünyada veremeyeceğimiz bir iş olduğu takdirde bu işlerin içinde yer almayız diye konuştu. Antalya'ya hizmet noktasında gerekirse 'şer güçleriyle' omuz omuza mücadele edeceklerini kaydeden Türel, Bizi hizmetten alıkoymak isteyenler karşısında yılmayacağız, hizmet için elimizden geleni de yapacağız dedi.

İNSANLIK GÖREVİ

Ak Parti'nin Türkiye'de çok önemli bir misyonu üstlendiğini kaydeden Menderes Türel, sadece köprüler, kavşaklar, arıtmalar altyapı üstyapı meseleleriyle değil, Türkiye'nin maddi kalkınmasının yanı sıra manevi kalkınması için de çalıştıklarını söyledi. Partisinin bu noktada bakış açısını Gönül köprülerini de en iyi şekilde kurmak, fakir fukaranın, garip gurebanın yanında olmak ama bütün bu çalışmaları yapıyorken de sağ elin verdiği sol el görmeden yapmak sözleriyle özetleyen Başkan Türel, fakirin ihtiyacı olanın yanında olacaklarını söyledi. Mahalle temsilcilerine bu noktada büyük görev düştüğünü kaydeden Menderes Türel, mahalle temsilcilerini gelecek bildirimlere göre ihtiyaçlarını Büyükşehir Belediyesi'nce karşılanacağını söyledi. Başkan Türel şöyle konuştu Bu bizim siyasi görevimiz değildir, insanlık görevidir. İnsani olarak bunları yapıyoruz. Bunların hiçbirini arkasında bir oy hesabı yatmaz. Bu gayretlerin arkasında gönülleri kazanmanın dışında bir başka amacımız yoktur. Milletimizin duasının almak bizim için en hayırlı hizmettir. Onu sizler başaracaksınız, hep birlikte başaracağız. Bu gayretlerini hesabı ahir dünyada bile yarayabilir. Bunu hiçbir zaman unutmayalım.

TÜRKİYE'DE BİR İLK MUBİM

Ak Parti'nin mahalle temsilcileriyle yaptıkları buluşmanın ardından gelecek hafta mahalle muhtarlarıyla biraya geleceklerini kaydeden Başkan Türel, o toplantıda Türkiye'de bir ilk olan ve kısa adı MUBİM olan Muhtar Bilgi İletişim Merkezi'nin faaliyete geçeceğini söyledi. Sistemin kısaca teknolojinin en iyi şekilde kullanılarak hizmetin ayağa götürülmesi olduğunu belirten Türel, bu çalışmanın ilerleyen zaman içinde önce mahalle temsilcileri ardından Antalyalılara kadar genişleyeceğini söyledi.

'BİZ YATTIĞIMIZ YERDEN OY ALAMAYIZ'

Toplantıda Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, 2014 yerel seçimlerinin Antalya için çok önemli bir dönüm noktası olduğu söyledi. Antalya'da partisinin büyükşehir belediyesini yeniden kazanmasıyla Ak Parti sahillerde yok. Ak Parti sahillerde olmayan partidir söylemlerinin çöktüğünü kaydeden Köse, Bütün Akdeniz sahilinde ve Ege'de Ak Partili olan tek belediye Antalya Büyükşehir Belediyesi oldu. Türkiye'de kaybettikten sonra kazanan tek Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu dedi. Önemli olan noktanın elde edilen başarıyı sürdürülebilir hale getirmek olduğunu kaydeden Köse şunları söyledi Biz başkaları gibi yattığı yerden oy alamayız. Hiçbir iş yapmayacaksın, paraları çarçur edeceksin, Antalya'nın kaynaklarını bir yerlere tevarüs edeceksin ondan sonra milletin karşısına çıkıp oy isteyeceksin. Biz bunlar gibi yapsaydık yüzümüz olmazdı, milletin karşısına çıkmaya utanırdık. Yan gelip yattıkları, Antalya'ya bir çivi çakmadıkları halde çıktılar yüzleri buruşmadan oy istediler. Biz bunu yapamayız. Biz hizmet partisiyiz. Hizmet etmek, vatandaşın ayağına gitmek mecburiyetindeyiz. Bunun sizlerle birlikte yapacağız, sizler yapacaksınız.

Toplantı Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın mahalle temsilcilerine yönelik sunumuyla sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Türel: Şer Güçleriyle Mücadele Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement