Antalya Turistleri İlaçlı Suyla Soydu - Son Dakika
Güncel

Antalya Turistleri İlaçlı Suyla Soydu

Antalya Turistleri İlaçlı Suyla Soydu

Antalya'da 6 turisti ilaçlı su ve alkolle uyuttuktan sonra para ve değerli eşyalarını alıp ormanlık alana terk eden 53 yaşındaki İ.C., polis tarafından yakalandı.

21.11.2014 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 6 turisti ilaçlı su ve alkolle uyuttuktan sonra para ve değerli eşyalarını alıp ormanlık alana terk eden 53 yaşındaki İ.C., polis tarafından yakalandı. Turistlere yönelik gasp olaylarının artmasının ardından harekete geçen Asayiş şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüpheliye ulaşmak tatil bölgelerinde bütün kameraları taradı. 1 hafta içinde onlarca güvenlik kamerasını inceleyen polis, şüphelinin kimliğini tespit etmeyi başardı. Birçok suç kaydı bulunan İ.C., düzenlenen operasyonla yakalandı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İ.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kiraladığı otomobille Antalya, Kemer, Kaş, Tekirova'da biri kadın olmak üzere 6 turisti gezdirme bahanesiyle otomobile aldıktan sonra içtikleri suya ve alkole ilaç koyup uyuttuğu belirlenen İ.C.'nin, ormanlık alana götürdüğü turistlerin para ve değerli eşyalarını aldığı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Turistleri İlaçlı Suyla Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement