Antalya Ülkü Ocakları'ndan İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Antalya Ülkü Ocakları'ndan İstişare Toplantısı

Antalya Ülkü Ocakları\'ndan İstişare Toplantısı

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan faaliyetler, ilçe ocak başkanlarıyla yapılan toplantıda değerlendirildi.

01.02.2016 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan faaliyetler, ilçe ocak başkanlarıyla yapılan toplantıda değerlendirildi.

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı hizmet binasında istişare toplantısı düzenledi. İl yöneticileriyle ve ilçe ocak başkanlarıyla Alanya ilçesine gelen başkan Taşkın, MHP Alanya İlçe Başkanlığı'nda başkan Hilmi Er'i ziyaret ettikten sonra, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er'e geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapatan eşi için taziye ziyaretinde bulunarak rahmet diledi.

"ETKİLİ FAALİYETLER YAPABİLECEĞİMİZE GÖNÜLDEN İNANIYORUM"

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı Avukat Emrah Taşkın, görevine başladığı andan itibaren verilen hizmetleri daha da yüksek seviyeye çıkarılması için çeşitli faaliyetler yaptığını ifade etti. Antalya Ülkü Ocakları'nın kurumsal itibarını ilde ve siz ilçe başkanlarının katkılarıyla ilçelerde çok seviyeye yükselttiklerini kaydeden Taşkın, "Geride bıraktığımız zaman diliminde hayata geçirdiğimiz projelerden de feyz alarak daha yeni ve daha etkili faaliyetler yapabileceğimize gönülden inanıyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Ülkü Ocakları'ndan İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement