Antalya Valisi Yuva'da - Son Dakika
Yerel

Antalya Valisi Yuva'da

Antalya Valisi Yuva\'da

Antalya Valisi Muammer Türker, 1 Ağustos tarihinde meydana gelen selde zarar gören Elmalı İlçesi Yuva Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

06.08.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Muammer Türker, 1 Ağustos tarihinde meydana gelen selde zarar gören Elmalı İlçesi Yuva Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Muammer Türker, Elmalı'da Kaymakamlığı ziyaret ederek görevine yeni başlayan Kaymakam Gürbüz Saltaş'a hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

Daha sonra Kaymakam Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı ve diğer yetkililerle selden zarar gören Yuva Mahallesine giderek incelemelerde bulunan Vali Türker, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yuva Mahallesi sakinlerine "Geçmiş olsun" diyerek, yaşanan sel felaketinde can kaybı olmamasının bir teselli olduğunu ifade eden Vali Türker, 150 dekar tarım alanında zarar meydana geldiği ve 38 baş küçük hayvanın telef olduğunu belirterek; "Devletin böyle zamanlarda vatandaşın yanında olması görevidir" dedi.

Vali Türker, başta Başbakanlık, Antalya Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere, devletin tüm kurumları ve imkanlarıyla selden zarar gören vatandaşların yanında olduğunu belirterek destek verileceğini anlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Valisi Yuva'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement