Antalya ve Afyonkarahisar'da Kapatılan 6 Gazete Mühürlendi - Son Dakika
Güncel

Antalya ve Afyonkarahisar'da Kapatılan 6 Gazete Mühürlendi

Antalya ve Afyonkarahisar\'da Kapatılan 6 Gazete Mühürlendi

Antalya ve Afyonkarahisar'da kapatılan 6 gazete mühürlendiOlağanüstü Hal kararnamesiyle kapatılmasına karar verilen Afyonkarahisar'daki 5 yerel gazete, Antalya'da ise bir gazete ve bir internet haber sitesi mühürlendi.

28.07.2016 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya ve Afyonkarahisar'da kapatılan 6 gazete mühürlendi

Olağanüstü Hal kararnamesiyle kapatılmasına karar verilen Afyonkarahisar'daki 5 yerel gazete, Antalya'da ise bir gazete ve bir internet haber sitesi mühürlendi.

Resmi Gazete'de yayımlanan OHAL kararnamesiyle Afyonkarahisar merkezde 3, ilçelerde 2 yerel gazetenin kapatılması kararlaştırıldı. Kapatma kararının ardından polis ekipleri bugün gazetelere giderek mühürleme işlemini uyguladı. Gazetelerde çalışan personelle ilgili herhangi bir gözaltı işlemi uygulanmadığı belirtildi.

Kent merkezinde günlük yayın yapan Türkeli Gazetesi, Kurtuluş Gazetesi ve Lider Gazetesi ile Şuhut'ta haftalık yayın yapan Şuhut'un Sesi Gazetesi ve İscehisar'da haftalık yayın yapan İscehisar Durum Gazetesi'nde tutanak tutularak, kapılarına mühür vuruldu.

ANTALYA'NIN EN ESKİ GAZETESİ KAPATILDI

OHAL kararnamesiyle FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında kapatılmasına karar verilen, Antalya'da 1922 yılından bu yana faaliyet gösteren Antalya Gazetesi de mühürlendi. Yine kararla 'Bizimantalya' adlı haber sitesi de kapatılarak mühürlendi. Haber sitesinin sahibi Olgun Matur ise tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya ve Afyonkarahisar'da Kapatılan 6 Gazete Mühürlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement