Antalya Zıpkınla Balık Avlarken Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Antalya Zıpkınla Balık Avlarken Boğuldu

Antalya Zıpkınla Balık Avlarken Boğuldu

Antalya'nın Demre İlçesi'nde zıpkınla balık avlamak için tüpsüz dalış yapan 35 yaşındaki Süleyman Alatüfek, boğuldu.

15.07.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre İlçesi'nde zıpkınla balık avlamak için tüpsüz dalış yapan 35 yaşındaki Süleyman Alatüfek, boğuldu.

Demre'deki Çayağzı Limanı'nda yatçılık yapan Süleyman Alatüfek ve arkadaşı Ali Küpeli, dün akşam saatlerinde Naz adlı tekneyle denize açıldı. Geceyi burada geçiren iki arkadaş, sabah da zıpkınla balık avlamak için sırayla dalışa başladı. Süleyman Alatüfek saat 10.30 sıralarında Kekova Adası'nın güney batısındaki Fener Adası kıyısında tüpsüz dalış yaptı. Arkadaşının dönmemesi üzerine suya giren Ali Küpeli, Süleyman Alatüfek'in zıpkınını buldu. Panikle su yüzeyine çıkan Ali Küpeli, Çayağzı Limanı'ndaki arkadaşlarına haber verdi.

Bölgeye gelen arkadaşları baygınlık geçiren Ali Küpeli'yi sürat teknesine alarak kıyıya götürdü. Ali Küpeli, Demre Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Süleyman Alatüfek'i bulmak için Sahil Güvenlik ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalara Alatüfek'in eniştesi Demre spor Başkanı Hayrettin Özkan da katıldı. Sahil Güvenlik ekipleri 25 metre derinde buldukları Süleyman Alatüfek'in cenazesini sudan çıkardı. Botla Çayağzı Limanı'na getirilen Alatüfek'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Evli ve 1 çocuk babası Alatüfek'in spor yaparak son 1 yılda 130 kilodan 87 kiloya düştüğü, bu yüzden de vücudunun güçsüz kalmış olabileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Zıpkınla Balık Avlarken Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement