Antalyalı Bir Grup Kadın, Milletvekili Enç'i Protesto Etti - Son Dakika
Yerel

Antalyalı Bir Grup Kadın, Milletvekili Enç'i Protesto Etti

Antalyalı bir grup kadın, yerel seçimlerin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde bazı evrakların yakıldığı iddiasıyla belediye binasına giden partililerin arasında yer alan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'i, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli bazı kadın çalışanlara yönelik tavrı nedeniyle protesto etti.

04.04.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyalı bir grup kadın, yerel seçimlerin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde bazı evrakların yakıldığı iddiasıyla belediye binasına giden partililerin arasında yer alan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'i, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli bazı kadın çalışanlara yönelik tavrı nedeniyle protesto etti.

Kazım Özalp Caddesi'ndeki Attalos Heykeli önünde toplanan kadınlar, AK Parti ve milletvekili Enç aleyhinde slogalar atarak Atatürk Caddesi'nden Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına kadar yürüdü.

Burada grup adına açıklama yapan Nursen Öztürk, Antalya'da seçim sonuçlarının ardından AK Partililer'in ve AK Parti milletvekillerinin Büyükşehir Belediyesine giderek kadın görevlilere sözlü ve fiziksel şiddet uyguladıklarını öne sürdü. Fiziksel şiddet nedeniyle bir kadın çalışanın kollarının morardığını ve bedeninde darp nedeniyle izler oluştuğunu ileri süren Öztürk, "Psikolojik şiddetin AKP'li kadın milletvekili Gökçen Özdoğan Enç önderliğinde yapılmış olması kadın olarak bizlerin onurunu kırmıştır. AKP'li kadın milletvekili Enç, kadına şiddete aracılık etmiş ve kadınların bir kere daha aşağılanmasına sebep olmuştur" dedi.

AK Partili kadınları partilerinden istifa etmeye davet eden Öztürk, AK Parti iktidarının kadını sadece siyasi emellerine araç olarak kullandığını iddia etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyalı Bir Grup Kadın, Milletvekili Enç'i Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement