Antalyaspor Başkanı Gencer Aday Olmayacağını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Başkanı Gencer Aday Olmayacağını Açıkladı

Antalyaspor Başkanı Gencer Aday Olmayacağını Açıkladı

Antalyaspor Başkanı Gencer aday olmayacağını açıkladıGencer Her sene seçim ve aday var söyleminden bıktıkÜçüncü yıldız için ABD seyahatimiz olacaktı.

01.06.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Başkanı Gencer aday olmayacağını açıkladı

Gencer Her sene seçim ve aday var söyleminden bıktık

Üçüncü yıldız için ABD seyahatimiz olacaktı. Dün akşam itibariyle telefon açtım, iptal ettim

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 30 Haziran'da yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Gencer, 6 Haziran'da Ronaldinho transferi için yapacağı görüşmeyi de iptal ettiğini söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulu üyeleriyle, Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Gencer, 2013 yılında kimsenin başkanlık görevine cesaret edemediği dönemde görev aldığını söyledi. O yıl şanssızlıkla takımın küme düştüğünü ve Antalyaspor taraftarının isteğiyle seçim yapıp başkan seçildiğini dile getiren Gencer, karşısına aday çıkmadığı için yeniden başkan seçildiğini belirtti. Başkanlık döneminde 3 yıl seçim olmaması talebiyle yeni stat, dünya yıldızı ve yeni vizyon hedefiyle görev yaptıklarını anlatan Gencer, Antalyaspor taraftarı sayısını artırdığına değindi.

HER SENE SEÇİM VE ADAY VAR SÖYLEMİNDEN BIKTIK

Antalyaspor'da Eto'o transferi, yeni stat, Eto'o Vakfı'nın etkinlikleri gibi önemli işler gerçekleştirdiğini vurgulayan Gencer, Çok olduk, çok ileriye gittik. Yönetim kurulu olarak şahsım olarak Eto'o'yu getirdik. İkinci yarı Avrupa takımı yarattık. Galatasaray, Fenerbahçe, uzun zamandır yenilmeyen Konyaspor'u yendik. UEFA'ya katılmayı hedefledik. Tüm Antalya'ya, Antalya halkından çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Gerçekten çevremizi rahatsız ettik. Her sene seçim ve aday var söyleminden bıktık. Bu söylemlerin neticesi olarak dün akşam yönetim kurulu toplandık karar aldık. 30 Haziran'da genel kurula gitme kararı aldık. Kesinlikle ben ve yönetim kurulum aday olmama kararı aldı dedi.

ÜÇÜNCÜ YILDIZ İÇİN ABD SEYAHATİMİZ OLACAKTI. DÜN AKŞAM İTİBARİYLE TELEFON AÇTIM, İPTAL ETTİM

6 Haziran'da Ronaldinho transferi için Londra'ya gitmeyi planladıklarından bahseden Gencer, Marko Marin'i söylemeyeceğim. 22 Haziran'da da üçüncü yıldız için ABD seyahatimiz olacaktı. Dün akşam itibariyle telefon açtım, iptal ettim. Ferhat Kaplan, Aissati, Ofoedu transferini bitirmeyi düşünüyoruz. Sadece Jose Morais'in istediği kanat oyuncusu mevcuttu. Onunla ilgili talep gelir de bizim dönemimize rastlarsa gereğini yaparız. Onun dışında hiç bir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Jose'nin gitmesini istediği oyuncular var. 30 Haziran'da görevi devralacak kim olursa olsun, bizden sonrakilerin hedefi en az UEFA, en az Eto'o kadar dünya yıldızlarının Antalya'ya getirilmesi olmalı. Diğer konuları stat dahil 30 Haziran'da görüşmek üzere diye konuştu.

Gazetecilerin kulüp başkanlığı görevine, Opet markasıyla bilinen Öztürk Grubu'ndan Ali Şafak Öztürk'ün geleceği iddiasını sorması üzerine Gencer, Bu soruların muhatabı biz değiliz. Bu salonda da yoklar zaten. Ben kongre kararı aldım. Kongre kararı almamın sebebini de söyledim, söylemler. Söylemler üzerine kongre kararı aldık artık bıktık, seçime girmeme kararı aldık dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Başkanı Gencer Aday Olmayacağını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement