Antalyaspor Başkanı: Galatasaray Bizden Futbolcu Almak İstiyor - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Başkanı: Galatasaray Bizden Futbolcu Almak İstiyor

Antalyaspor Başkanı: Galatasaray Bizden Futbolcu Almak İstiyor

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Galatasaray'ın Antalyaspor'dan bir futbolcuyu almayı düşündüğünü duydum" dedi.

06.05.2016 10:31  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, " Galatasaray'ın Antalyaspor'dan bir futbolcuyu almayı düşündüğünü duydum" diyerek Sarı-Kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ile iletişimde halinde olduğunu söyledi.

MERSİN MAÇI HAKKINDA KONUŞTU

Başkan Gültekin Gencer, pazar günü saat 19.00'da deplasmanda karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu müsabakasına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını belirtti. Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'den düştüğünün kesinleştiğini de hatırlatan Başkan Gencer, şöyle devam etti:

"Mersin İdmanyurdu sahaya alt yapıdan gelen oyuncularıyla çıkabilir. Bu yüzden herkes kendini göstermek isteyecektir. Futbolcularımızda bu maçın motivasyonu, Torku Konyaspor maçındakinden farklı olmamalı. Kazanmak için her türlü mücadele verilmeli. Deplasmanda uzun zamandır galibiyet alamamayı bu maçla bitirmek istiyoruz."

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer çalışmalarına başladıklarını da açıklayan Başkan Gencer, öncelikle transfer komitesinin öngörüsüyle bir liste hazırladıklarını açıkladı. Teknik direktörleri Jose Morais'in de görüşlerini alarak listenin değişebileceğini dile getiren Başkan Gencer, bu konuda şunları söyledi:

"Transfer komitesi olarak çalışma yaptık. Altyapıdaki futbolcular dahil, elimizdeki 49 futbolcudan gidecek ve kalacaklarının listesini komitenin öngörüsüyle yaptık. Bu liste doğrultusundan 19 kişinin kalmasını istiyoruz. Onun dışındakileri de 'satılacak' ve 'kiralanacak' diye kategoriye ayırdık. Tüm futbolcuların, kalmasını istediğimiz 19 futbolcunun da bonservis değerini ortaya koyduk. Kalmasını istediğimiz futbolcu, iyi bir teklif gelirse gitmek isteyebilir. Bonservis bedelini de bunun için belirledik."

"GALATASARAY BAŞKANI ÖZBEK'LE GÖRÜŞTÜM"

Transfer çalışmalarında 4 futbolcuyu takıma dahil etmek istediklerini belirten Başkan Gencer, ligin bitimine 3 hafta kaldığını, bu süreçte sözleşmesi devam eden ve takımlarında oynayan futbolcularla anlaşma yapmanın etik olmadığını söyledi. Geçen hafta Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile görüşme yaptığını da sözlerine ekleyen Başkan Gencer, "Galatasaray'da sezon sonunda serbest kalacak futbolcularla ilgili görüştük. Galatasaray'ın da Antalyaspor'dan bir futbolcuyu almayı düşündüğünü duydum" diye konuştu.

"RİBAS İDDİASI ASILSIZ"

Başkan Gencer, bu arada Fenerbahçeli Diego Ribas'la anlaştıkları iddialarının da asılsız olduğunu açıkladı. Takımındaki futbolcuların başka takımlara transferi konusuna da değinen Başkan Gencer, "Antalyaspor olarak bedelini belirlediği futbolcunun karşılığını bulduğumuz takdirde satarız. Satmayacağımız futbolcu yok" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Antalyaspor Başkanı: Galatasaray Bizden Futbolcu Almak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement