Antalyaspor Basketbol Takımı, Çankırı Belediyesi Maçına Hazır - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Basketbol Takımı, Çankırı Belediyesi Maçına Hazır

Antalyaspor Basketbol Takımı, Çankırı Belediyesi Maçına Hazır

Türki·ye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nu lider tamamlayan Antalyaspor, play-off müsabakalarında cumartesi günü Çankırı Belediyesi ile karşılaşacak.

10.03.2017 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türki·ye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nu lider tamamlayan Antalyaspor, play-off müsabakalarında cumartesi günü Çankırı Belediyesi ile karşılaşacak.

Döşemealtı'ndaki Antalyaspor tesislerinde Erdem A.Ş ile Antalyaspor Basketbol Kulübü arasında sponsorluk anlaşması yapıldı.

Antalyaspor Basketbol Kurulu Başkanı Güray Kanan, yaptığı konuşmada, Antalyaspor Basketbol takımının A grubunu birinci bitirerek B Grubunun altıncısı ile eşleştiğini söyledi.

İlk hedef olarak A Grubu'nu birinci bitirdiklerini belirten Kanan, "Şimdiki en önemli adım burada Çankırı Belediyesi ile oynayacağımız 3 maçlık bir play-off maçı var ama eleme usulu olacağı için bizim için en önemli ayak bu. Bütün sezonun en değerli maçı olarak görüyorum ben. Çünkü burada kazanamazsak, kazanmayı aklımızdan çıkarmıyoruz, bütün hedefimiz buna göre yapıldı." şeklinde konuştu.

Kanan, 22 Ağustos 2016 tarihinden beri bu maça hazırlandıklarını anlatarak, bu seride iki galibiyet alan takımın bu seriyi geçeceğini vurguladı.

Genel Menajer Doğan Hakyemez ise, takımda sakat oyuncu bulunmadığını anlattı.

Çankırı Belediyesi'ni 2 maçta yenerek 6'lı gruba hazırlanmayı istediklerini kaydeden Hakyemez, şunları kaydetti:

"Cumartesi günü evimizde salı günüde Çankırı da rakibimizi yenerek 6'lı gruba kalmak istiyoruz. Bu dönemde bizim taraftarımızla daha fazla beraber olmamız lazım. Onların desteğiyle biz maçları daha iyi oynuyoruz. Başaracağımızı biliyoruz. Birinci lig, süper lig ve ardından da Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edeceğimize inanıyoruz."

Antalyaspor Basketbol Kurulu Üyesi Berkay Bahar da, takıma başarı diledi.

Erdem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Erdem'in takıma sponsor olduğu belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Basketbol Takımı, Çankırı Belediyesi Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement