Antalyaspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor'da Hedef Galibiyet

Antalyaspor\'da Hedef Galibiyet

Antalyaspor'da hedef galibiyetAntalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, her maça galibiyet hedefiyle çıktıklarını belirterek, Gaziantep'te sezonun son maçını oynayacağız. İlk maç da olabilirdi, son maç da olabilirdi.

17.05.2016 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'da hedef galibiyet

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, her maça galibiyet hedefiyle çıktıklarını belirterek, Gaziantep'te sezonun son maçını oynayacağız. İlk maç da olabilirdi, son maç da olabilirdi. Hiç fark etmez. Bizim hedefimiz aynı hiç değişmiyor dedi.

Süper Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, perşembe günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti. Portekizli teknik direktör Jose Morais, antrenman öncesi gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Morais, Rakiplerimize saygı duymakla beraber, her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Rakibimizin kim olduğunun bizim için hiçbir önemi yok. Böyle düşünüyorum, bundan sonra da böyle olacak. Gaziantep'te sezonun son maçını oynayacağız. İlk maç da olabilirdi, son maç da olabilirdi. Hiç fark etmez. Bizim hedefimiz aynı hiç değişmiyor diye konuştu.

Morais, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından, Türkiye Kupası finalini izleyeceğini, daha sonra başkanın istediği bir zamanda yeni sezon hazırlıkları ve transferleri ile görüşeceklerini anlattı. Antalyaspor'da geçirdiği dönemden memnun olduğunu vurgulayan Morais, Sadece benim yaptığım bir şey değil. Hep beraber, takım olarak yaptığımız bir çalışma oldu. Umarım herkes de memnundur dedi.

Morais yönetimindeki antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından, pas çalışması ve küçük sahada maç yaptı. Antrenmana izinli Eto'o ile sakatlıkları bulunan Oktay, Motta ve Chico ile Cezayir Milli Takımı kampında olan kaleci Mbolhi katılmadı. Futbolcular antrenmanı ziyarete gelen Türkiye Beyazay Derneği üyesi engellilerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement