Antalyaspor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları

Antalyaspor\'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

30.09.2015 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

6 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de yenilgi sonucu topladığı 10 puanla ligde 7. sırada bulunan Antalyaspor, Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde sürdürüyor. Akşam saatlerinde yapılan çalışmadan önce genç teknik adam Yusuf Şimşek, oyuncularıyla kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra oyuncular yardımcı antrenörler eşliğinde ısınma hareketleriyle çalışmalara başladı. Antrenman kısa alanda koşu, açma germe, 5'e 2 top kapma ile devam ederken, yarı alanda yapılan çift kale maç ile son buldu. Antalyaspor'da kaleciler, takımdan 30 dakika önce antrenman sahasında kaleci antrenörü ile çalışmalara başladı. Öte yandan teknik adam Yusuf Şimşek, takıma konuşma yaptıktan sonra takımın yıldızı ve takım kaptanlığını yapan Samuel Eto'o ile yaklaşık 10 dakika süren bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin tamamlanmasının ardından dünyaca ünlü golcü takım arkadaşlarına katıldı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'da yapılan çalışmaya dizinde problem olan Diego Angelo katılmadı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement