Antalyaspor'da Manisaspor Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Manisaspor Hazırlıkları

Antalyaspor\'da Manisaspor Hazırlıkları

Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

01.10.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Manisaspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Engin Korukır yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Zeki, Murat Sözgelmez, Diarra ve Janda katılmadı.

Antrenmanda futbolcular, istasyon çalışmasının ardından dar alanda pas çalışması ve minyatür kalede maç yaptı. Korukır'ın sık sık oyunculara uyarılarda bulunduğu antrenmanda kaleciler takımdan ayrı çalıştı.

Korukır, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, lige güzel bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Aldıkları galibiyetleri abartmadan çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Korukır, "Disiplinden hiç kopmayacağız. Aynı istek ve mücadeleyle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor'un güçlü ve kaliteli oyunculardan oluşan bir takım olduğunu ifade eden Korukır, "Bence bugüne kadar oynayacağımız en önemli karşılaşma. Manisaspor'u yenersek önemli bir virajı döneceğiz" diye konuştu.

Futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu anlatan Korukır, hedeflerine her geçen hafta bir adım daha yaklaştıklarını kaydetti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Manisaspor Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement