Ümit Özat'tan Taraftara El Hareketi - Son Dakika
Spor

Ümit Özat'tan Taraftara El Hareketi

Ümit Özat\'tan Taraftara El Hareketi

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalyaspor maçı sonrası futbolcu tüneline girerken, taraftarlara el hareketi yaptı.

25.01.2015 20:55  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile Elazığspor, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Antalyaspor, sahasında Elazığspor'u son dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

İKİ HOCA BİRBİRLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

1-1 devam eden mücadelenin 45. dakikasında kırmızı-beyazlı futbolcu Osman'ın yerde kalmasına rağmen hakem oyunu devam ettirdi ve Elazığspor tehlikeli atak oluşturdu. Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı hakemden oyunu durdurmasını isterken, Ümit Özat ise devam etmesini istedi. Atağın tamamlanmasının ardından iki teknik direktör birbirlerine el hareketleriyle tepki gösterdi. Ümit Özat saha içine girerek, maçın hakemine de tepki gösterdi.

ÜMİT ÖZAT TARAFTARLARA EL HAREKETİ YAPTI

Maç sırasında kendisine ayrılan çizgiyi ihlal eden ve sık sık maçın dördüncü hakemi tarafından uyarılan Özat, maçın bitimine bir dakika kala tribüne gönderildi. Özat, karşılaşmanın ikinci yarısını Elazığspor taraftarları arasında ayakta takip etti. Maç sonunda soyunma odasına giden Ümit Özat, bu kez de futbolcu tüneline girerken taraftara el hareketi yaptı. Hareketi gören taraftarlar Özat'a büyük tepki gösterdi.

"KENDİ TARZIMA YAKIŞMAYAN BİR HAREKETTİ"

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, maçın ilk yarısında Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ile arasında yaşananları da şöyle anlattı, "Her teknik adamın kendine göre karakter yapısı vardı. Ben kendi takımımla ilgili bir şeyler yapıyordum. Döndüğüm anda bana bir şeyler demeye çalıştı. Ben de gayri ihtiyarı harekette bulundum. Belki kendi tarzıma yakışmayan bir hareketti ama spontane gelişen bir cevap oldu. Benim kötü söylediğim bir söz yok. Ona elimi yaptım, keşke yapmasaydım. Kendi adıma üzüldüm o hareketi yaptığım için. Teknik adamlar biraz daha sakin olmalı. Spontane gelişti keşke olmasaydı" dedi.

"HERKES HAK ETTİĞİ YERLERDEDİR"

Hakemle konuştuğu sırada Ümit Özat'ın tepki gösterdiğine değinen Mandıralı, "Hakemle konuştum ama üslup dışı bir konuşma değil. Herkesin karakter yapısı var. Herkes hak ettiği yerdedir, hak ettiğini yaşar. Benim öyle bir tavrım olmaz olmayacak. Biz yenildiğimiz zaman da rakiplerimizi tebrik ederiz. Bu tip tavırlar hiçbir teknik adama yakışmıyor. Hoş değil" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ümit Özat'tan Taraftara El Hareketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TR: adam filan değil tam bi soytarı. bumu teknik adam!! 20 5 Yanıtla
  • GS: Fenerbahçe kültürü ile yetişmiş bu terbiyesiz adamdan başka ne bekleyebilirsiniz ki.... 19 5 Yanıtla
  • Güray Yağcı: Hami hocam biraz karekterinden verseydin ya yanındakine, futbolculuğundan zaten bir şey alamaz da 18 3 Yanıtla
  • addo keles: Yapin yapin yapin sonrada hos degildi yapmasam iyidi falan. Egitim sart 15 1 Yanıtla
  • Serdar GÜNEŞ: Şaşı kendine yakışanı yapmış. Futbolculuğuda antrenörlüğüde aynı şekilde kalite ve ahlaktan uzak. Elazığ'danda yakında kovulur. 12 3 Yanıtla
  • hakan: FB terbiyesi 2 0 Yanıtla

Advertisement