Antalyaspor, Giresunspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Giresunspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

PTT 1. Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen ve kalan 7 hafta da oynayacağı bütün maçlara final gözüyle bakan Antalyaspor sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

17.04.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de zirve yarışından kopmak istemeyen ve kalan 7 hafta da oynayacağı bütün maçlara final gözüyle bakan Antalyaspor sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı-beyazlı takımda önceki gün antrenmanda sakatlanan Berk İsmail Ünsal dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kırmızı-beyazlılar öğleden sonra yaptığı ter antrenmanının ardından Beldibi Rixos Otel'e giderek kampa girdi.

"TOPLAMDA 5 KEZ KARŞILAŞTILAR"

Antalyaspor bugüne kadar Karadeniz temsilcisi Giresunspor ile 5 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar ile Giresunspor Spor Toto 2. Lig'de 2, PTT 1. Lig'de ise 3 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor oynanan 5 maçta sahadan 1 galibiyet, 1 yenilgi, 3'de beraberlikle ayrıldı. İki takım ilk kez 1977-1978 yılında karşı karşıya gelirken mücadeleden Karadeniz temsilcisi kendi sahasında 1-0 galip ayrıldı. Akdeniz temsilcisi ile Karadeniz temsilcisi Antalyaspor en son ligin ilk yarısında Giresun'da karşı karşıya gelirken mücadele Giresunspor'un 90. dakika da Vedat Muriqi'nin attığı golle 1-1 sona ermişti.

5'ER GOL ATTILAR

Antalyaspor ile Giresunspor oynadıkları maçlarda birbirlerine 5'er gol atma başarısı gösterdi. İki takım arasında oynanan maçlarda en gollü maç ise 2007-2008 yılında PTT 1. Lig'de oynanan ve Antalyaspor'un sahadan 4-3 galip ayrıldığı maç olarak kayıtlara geçti. 7 golün atıldığı bu maç ise Antalyaspor'un Giresunspor karşısında aldığı ilk galibiyet oldu.

"GOL UMUDU YİNE DİARRA"

Kırmızı-beyazlı takımın Giresunspor mücadelesinde yine gol ümidi Senegalli oyuncu Lamine Diarra olacak. Senegalli forvet oyuncusu takımı adına rakip kalelere 15 gol gönderirken, ligde gol krallığı yarışında Kayserispor'un tecrübeli golcüsü Mert Nobre'nin ardından ikinci sırada yer alıyor. Antalyaspor'un bir başka gol umudu ise geçtiğimiz hafta Denizlispor ağlarını sarsan ve ligdeki 7. golünü atan genç oyuncu Emrah Başsan ile devre arasında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'dan transfer edilen ve 10 haftada 6 gol atan Ahmet Aras olacak.

"4 OYUNCU CEZA SINIRINDA"

Antalyaspor'da, Giresunspor maçında oynamaları ve sarı kart görmeleri durumunda 4 oyuncu takımını bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak zorlu Alanyaspor maçında yalnız bırakacak. Kırmızı-beyazlı takımda sınırdaki isimler 4'er sarı kartı bulunan Emrah Başsan, Sezer Badur, Sakıb Aytaç ve Zeki Yıldırım'dan oluşuyor.

"DENİZ ATEŞ BİTNEL'LE 3 MAÇ"

PTT 1. Lig'in 28. haftasında cumartesi günü saat 18.30'da Antalya'da oynanacak Antalyaspor - Giresunspor maçında Deniz Ateş Bitnel düdük çalacak. Kırmızı-beyazlı takım Bitnel'in yönettiği 3 maçta rakiplerine karşı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor, Giresunspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement