Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay Açıklaması

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un antrenörü Okan Halay, 34-25 kazandıkları Akçaabat Tütünspor karşılaşmasını, ikinci yarıda yaptıkları başarılı savunma ve kalecilerinin iyi performansı sayesinde kazandıklarını söyledi.

20.09.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un antrenörü Okan Halay, 34-25 kazandıkları Akçaabat Tütünspor karşılaşmasını, ikinci yarıda yaptıkları başarılı savunma ve kalecilerinin iyi performansı sayesinde kazandıklarını söyledi.

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarlarının önünde oynadıkları ilk maçın tedirginliğiyle, karşılaşmanın ilk yarısında özellikle savunmada dengeyi iyi tutturamadıkları için 16 gol yediklerini belirtti.

"İkinci yarıda yaptığımız başarılı savunma ve kalecimizin iyi performansı bizi galibiyete taşıdı" diye konuşan Halay, bundan sonra da galibiyetlere devam edeceklerini belirtti.

Halay, önümüzdeki hafta, şampiyonluğa oynayan Nilüfer Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade ederek, "Nilüfer Belediyespor karşısında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Antalya'yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement