Antalyaspor Hentbol Takımında 3 İmza - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Hentbol Takımında 3 İmza

Antalyaspor Hentbol Takımında 3 İmza

Antalyaspor hentbol takımında 3 imza HENTBOL Erkekler Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, kaleci Coşkun Göktepe, sağ kanat oyuncusu Recep Kırdal, pivot Adnan Tayfur ile sözleşme imzaladı.

13.08.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor hentbol takımında 3 imza

HENTBOL Erkekler Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, kaleci Coşkun Göktepe, sağ kanat oyuncusu Recep Kırdal, pivot Adnan Tayfur ile sözleşme imzaladı.

Hentbol Erkekler Süper Lig'de bu sezon üst sıraları hedefleyen Antalyaspor, antrenör Okan Halay ile sözleşme yenilemesinin ardından transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kırmızı beyazlı takım Maliye Milli Piyango'dan kaleci Coşkun Göktepe ile sağ kanat oyuncusu Recep Kırdal ve Büyükşehir Belediye Ankaraspor'dan Adnan Tayfur'u renklerine bağladı. Antalyaspor yeni transferleriyle Hasan Subaşı Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.

Törende Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, milli takım düzeyindeki oyuncuları takıma kazandırmak için transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Sezonun ilk imza töreninde 3 oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını vurgulayan İrban, bu sezon ligde daha iddialı bir takım olacaklarını söyledi. Recep Kırdal, sezonun kendisi ve takımı adına başarılı geçeceğine inandığını belirtti.

Hentbol milli takımında 95 kez forma giyen Coşkun da Antalyaspor'un büyük bir takım olduğunu dile getirdi. Başarıyı yakalamak için Antalyaspor'a geldiğini anlatan Coşkun, hedefinin Antalyaspor'u en üst seviyeye yükseltmek olduğunu kaydetti. Adnan ise Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu aktardı. Çok iyi ekip olduklarını ve takım arkadaşlarına güvendiğini vurgulayan Adnan, Çok iyi başarılara imza atacağımızı düşünüyorum dedi.

Kırmızı beyazlı takım bu sezon üç farklı formasını imza töreninde tanıttı. Antalyaspor hentbol takımının formalarının 100 liradan satışa çıkarıldığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Hentbol Takımında 3 İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement