Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer'in konuşması - "Bu yaz kampında inşallah Eto'o ve Ronaldinho'yu bir arada görürüz. Bu transferle ilgili en önemli tarih 6 Haziran" "Dünya yıldızı Messi ile pop yıldızı Rihanna karşılıklı top oynayacak.

24.05.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer'in konuşması - "Bu yaz kampında inşallah Eto'o ve Ronaldinho'yu bir arada görürüz. Bu transferle ilgili en önemli tarih 6 Haziran"

"Dünya yıldızı Messi ile pop yıldızı Rihanna karşılıklı top oynayacak. Bu durumun Antalya'nın tanıtımı için ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Sadece Çin'den 2 bin iş adamı bu maç için rezervasyon yaptırdı"

"Devre arasında Beşiktaş'tan defalarca istediğimiz Serdar Kurtuluş yarından itibaren Antalyaspor'da. Orta sahada da Antalyaspor'un eski oyuncularından İsmail Aissati ile anlaştık"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, bu yaz kampında Samuel Eto'o ve Ronaldinho'yu bir arada görmek istediklerini söyledi.

Kulübün yönetim kurulunun da katılımıyla bir otelde basın toplantısı gerçekleştiren Gencer, Antalyaspor'un Jose Morais ve Eto'o gibi transferlerle iyi bir takım olduğunu ve birkaç destekle Avrupa'da oynayabilecek hale gelebileceklerini dile getirdi.

Yeni sezonda nokta transferler yapacaklarını belirten Gencer, son zamanlarda Ronaldinho transferinin çok tartışıldığına dikkati çekerek, "Geçen yıl Ronaldinho Brezilya'da oynadı. Geçen yıl bizzat bir arkadaşı aracılığıyla beni arayarak evine davet etti ve 'yüz yüze görüşelim" dedi. Biz Eto'o transferinden sonra bu transferi kaldıramayacağımızı biliyorduk. Şehrin dinamiklerinin bu transfer için seferber olması lazım. Ronaldinho transferi için turizmcileri, seçilmiş ve atanmışlarının bizi zorlaması lazım. Her geçen gün hızla artan Antalyaspor taraftarı var. Antalyaspor taraftarının heyecanını gözlememiz lazım. Bu coşkuyu yakaladığımız an transferi bitirmememiz için hiçbir engel olamaz. Bu yaz kampında inşallah Eto'o ve Ronaldinho'yu bir arada görürüz. Bu transferle ilgili en önemli tarih 6 Haziran. O tarihte Samuel Eto'o ve Ronaldinho Londra'da buluşuyor. Büyük ihtimal biz de orada oluruz. Son detaylar konuşulur ve inşallah transfer gerçekleşir." dedi.

Gencer, kadrolarında yer alan Danilo, Sakıb Aytaç ve Mbilla için de önemli transfer tekliflerinin bulunduğunu kaydetti.

Eto'o ve Jose Morais projesinin devam edeceğini anlatan Gültekin Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mevlüt Erdinç transferi gündeme geldi. Bu bahsedildiği zaman güldük. Elimizde Ömer Şişmanoğlu gibi oyuncu varken ikinci transfer söz konusu olamaz. Kaleciyle ilgili Gaziantepsporli Karcemarskas'ın transferi aylardır gündemde. Kendisiyle defalarca konuştuk. Değişik dönemlerde de anlaştık ancak Karcemarskas ve ekibinin, kulüpleri birbirine düşürdüğü herkes tarafından görüldü. Bize geliyor 'şu kulüp bunu verdi' diyor, başka takıma gidiyor 'Antalyaspor bunu verdi, Osmanlıspor bunu verdi' diyor. İmza atma imkanımız varken artık kendisiyle ilgilenmiyoruz. Boşu boşuna Türk futbol takımları bu tip oyuncular yüzünden birbirine zarar vermesin. Fornezzi ve Ozan ile devam edeceğiz. Türk kaleci transferiyle ilgili kararımızı verdik. Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan ile imzamızı atacağız."

Transfer çalışmaları kapsamında iki futbolcuya da imza attıracaklarını anlatan Gencer, "Jose Morais iki alternatif stoper alınmasını talep etti. Orta sahaya da iki alternatif için çalışmalar başladık. Devre arasında Beşiktaş'tan defalarca istediğimiz Serdar Kurtuluş yarından itibaren Antalyaspor'da. Orta sahada da Antalyaspor'un eski oyuncularından İsmail Aissati ile anlaştık." diye konuştu.

"Rihanna ve Messi karşılıklı top oynayacak"

Başkan Gencer, Samuel Eto'o Özel Vakfının 10. yıl kutlaması kapsamında 16 Temmuz'da Antalya Arena'da Türk ve dünya karmalarının maç yapacağını anımsatarak, "Dünya pop yıldızı ile dünya futbol yıldızı Antalya Arena'da olacak. Dünya yıldızı Messi ile pop yıldızı Rihanna karşılıklı top oynayacak. Bu durumun Antalya'nın tanıtımı için ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Sadece Çin'den 2 bin iş adamı bu maç için rezervasyon yaptırdı." diye konuştu.

Antalya'da en büyük markanın Antalyaspor olduğuna dikkati çeken Gencer, sezon boyunca kalbini kırdığı kişiler varsa onlardan da özür diledi.

Antalyaspor'u dünya markası yapmak için önlerinde hiçbir engel olmadığına işaret eden Gültekin Gencer, sezon başında 5-6 karşılaşmayı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynamalarına rağmen Türkiye'de maç başına seyirci sayısında 6'ncı, Avrupa genelinde ise 98'inci sırada olduklarını ve yapacakları çalışmalarla seyirci sayısında yeni sezonda ilk 4'e gireceklerine inandığını dile getirdi.

Kulüp olarak yeni sezondaki hedeflerinin ilk 5 olduğunu anlatan Gencer, şunları söyledi:

"İlk 5'in neresinde oluruz bilemiyoruz ama ligi ilk 5 sırada bitireceğimize inanıyorum. Antalya Arena Stadı'nı bu yıl tam sezon olarak ilk defa kullanacağız. Antalyaspor için yapılan statta herhangi bir sorun olacağını düşünmüyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor sevdalısı bir insan. Antalyaspor'a tesis kazandıracak bir kişi. Antalya'da Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu var. Ne zaman kapısını çalsak hiçbir konuda bize 'hayır' demedi. AK Parti'de MKYK'ya girmiş Mustafa Köse var. Bu üç insanın Antalyaspor'un stat dahil her türlü sorununu çözeceğine inanıyoruz."

Kombine fiyatları

Kombinelerle ilgili yeni sezonda rekor kırmayı istediklerini belirten Gencer, geçen yıl 17 bin kombine sattıklarını ifade etti.

Passolig sayısının ise 50 bine ulaştığını ifade eden Gencer, "30 Haziran'a kadar 30 bin kombine satmayı hedefliyoruz. Bu şehrin bunu yapacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Öte yandan basın toplantısında Antalyaspor'un 2016-2017 sezonu kombine fiyatları açıklandı. Açıklamaya göre, 30 Haziran'a kadar kampanyalı kombine bilet fiyatları, kale arkası alt tribün 160, kale arkası üst tribün 200, doğu üst tribün 400, doğu alt tribün 500, batı üst tribün 500 ve batı alt tribün ise 750 lira olacak.

Haziran ayından sonra ise kombine biletler, kale arkası alt tribün 200, kale arkası üst tribün 240, doğu üst tribün 500, doğu alt tribün 600, batı üst tribün 600, batı alt tribün 850 liradan satışa sunulacak.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement