Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer Sevilmek İstiyorsan Sevdirmesini Bileceksin - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer Sevilmek İstiyorsan Sevdirmesini Bileceksin

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer Sevilmek İstiyorsan Sevdirmesini Bileceksin

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer Sevilmek istiyorsan sevdirmesini bileceksin Hakem hata yapar, insandır nihayetinde Sivasspor maçı yeni stadyumda Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçı sonrası hakemlerle ilgili konuşmak istemediğini belirterek, Beraberlikle dönseydik şu anda liderdik dedi.

31.08.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer Sevilmek istiyorsan sevdirmesini bileceksin

Hakem hata yapar, insandır nihayetinde

Sivasspor maçı yeni stadyumda

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçı sonrası hakemlerle ilgili konuşmak istemediğini belirterek, Beraberlikle dönseydik şu anda liderdik dedi. Gencer, Fenerbahçe yönetimini de Sevilmek istiyorsun sevdirmesini bileceksin sözleriyle eleştirdi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Antalyaspor'un son saniyelerde kalesinde gördüğü golle Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-1 mağlup olduğu maçı değerlendirdi.

Gencer, lige çok güzel bir başlangıç yaptıklarını, Fenerbahçe deplasmanına da puan kazanma hedefiyle gittiklerini söyledi. Fenerbahçe deplasmanından en az 1 puanla dönmeyi düşündüklerini dile getiren Gencer, Beraberlikle dönseydik şu anda liderdik. Maalesef olmadı dedi.

HAKEM HATA YAPAR, İNSANDIR NİHAYETİNDE

Hakem Bülent Yıldırım'ın maç yönetimi ile ilgili görüş belirtmek istemediğini vurgulayan Gencer, Ben hakemlerle ilgili kesinlikle konuşmak istemiyorum. Çok zor bir maçtı hakem için. Seyirci etkisi ister istemez. Hakem hata yapar insandır, nihayetinde diye konuştu.

Gencer, Antalyaspor olarak maçı 95'inci dakikaya kadar beraberlikle sürdürürken son 2 dakikada gol yenmemesi gerektiğini irdelediklerini söyledi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Fenerbahçe maçını unutarak, Eskişehir maçına odaklanacaklarını kaydeden Gencer, ligde ayaklarının üstüne basarak kalıcı olmak için hareket edecekleri belirtti.

SEVİLMEK İSTİYORSAN, SEVDİRMESİNİ BİLECEKSİN

Fenerbahçe yönetimine serzenişte bulunan Gencer, şunları şöyle konuştu Anadolu kulüplerinden bir takım kişiler ses çıkarmalı. Artık İstanbul takımlarının özellikle Fenerbahçe'nin Anadolu takımlarını çok ezmesi ve onları sıradan görmesi üzüntü verici. Türkiye'nin dinamiği olan bir futbol takımının yönetim kurulu üyelerinin, gelen kulüp yöneticilerini 'merhaba', 'hoş geldin' kelimesinden mahrum ediyor olması üzücü. O zaman, kimse 'Bizi Türkiye'de sevmiyor' diye söylemlerde bulunmayacak. Sevilmek istiyorsan, sevdirmesini bileceksin. Futbolun sevgi, kardeşlik üzerine kurulu seyir oyunu olduğunu kabul edeceksin. Ondan sonra, bu olgunun, taraftar, şehir ve kulüpler arasında oluşması için üzerine düşüneceksin. Konuyu her maçtan sonra başka tarafa çekmeye çalışmak çok üzücü. Fenerbahçe camiasıyla çok büyük dostluklar yaşadık. Ama bu konuya dikkat çekmek için serzenişte bulunuyorum.

SİVASSPOR MAÇI YENİ STADYUMDA

Gencer, Antalya'da yaşayan bazı iş adamlarının Fenerbahçe tribününde kentin takımı aleyhinde tezahürat yapmasından üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Eskişehirspor maçını Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacaklarına değinen Gencer, 27 Eylül'deki Sivasspor maçını yeni statta oynamayı hedeflediklerin söyledi. Taraftara Antalyaspor logolu Passolig kartı almaları ve kombine satın almaları çağrısı yapan Gencer, Antalyaspor'a tarih yazacak bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz. 80 bin Passolig sayısını aşmak istiyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer Sevilmek İstiyorsan Sevdirmesini Bileceksin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement