Antalyaspor, Liderliği Bırakmak İstemiyor - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor, Liderliği Bırakmak İstemiyor

Erkekler Hentbol Süper Lig play-out'da mücadele eden Antalyaspor, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

22.05.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Hentbol Süper Lig play-out'da mücadele eden Antalya spor, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Çalışmalarına Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da devam eden Antalya ekibi, 27 Mayıs Çarşamba günü yapılacak müsabakayı kazanarak rakipleriyle puan farkını artırmak istiyor.

Play-out'ta oynadığı 8 karşılaşmada bir beraberlik, bir de mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 2 maçtan galip ayrılıp, play-out'u 17 puanla lider tamamlamayı hedefliyor.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği Spor Kulübü maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Rakibi ile play-out'da oynadıkları ilk maçı kazandıklarını hatırlatan İrban, rakibi küçümsemeden çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı. Söz konusu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten İrban,"Ligde son maçımızı 31 Mayıs'ta kendi sahamızda İstanbul Anafen Koleji ile yapacağız. Kalan iki maçı da kazanıp play-out'u lider tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

"Kendi salonumuzun olması bizim için çok önemli"

Hakan İrban, salı günü Döşemealtı'na yapılacak Antalyaspor Tesislerinin temelinin atılacağını hatırlatarak, "Kulüp olarak temel atma törenine biz de katılacağız. Tesislerde birçok spor salonu yapılacak. Bu salonlardan birisini de biz kullanacağız. Kendi salonumuzun olması bizim için çok önemli" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyaspor, Liderliği Bırakmak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement