Antalyaspor Liderliğini Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor Liderliğini Sürdürmek İstiyor

Antalyaspor Liderliğini Sürdürmek İstiyor

Kulüp Başkanı Gencer: "Teknik heyet ve futbolcular Samsunspor karşılaşmasından galip ayrılarak Antalya'yı mahcup etmeyecekler"

17.10.2014 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig lideri Antalyaspor'un kulüp başkanı Gültekin Gencer, yarın oynayacakları Samsunspor karşılaşması ile ilgili, teknik heyet ve futbolcuların karşılaşmadan galip ayrılarak Antalya'yı mahcup etmeyeceklerine inandığını bildirdi.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor'u konuk edeceklerini hatırlatarak, karşılaşmanın liderlik için önemli olduğunu söyledi.

Daha ligin başında olmalarına karşın, her maça iyi bir şekilde motive olmak zorunda olduklarını ifade eden Gencer, şöyle konuştu:

"Hedefimiz şampiyonluk. Her maçımız final havasında geçiyor. Teknik heyet ve futbolcularımızın şampiyonluk için kapasitesi var. İstedikten sonra yenilmeyecek takım yok. Teknik heyet ve futbolular Samsunspor karşılaşmasından galip ayrılarak Antalya'yı mahcup etmeyecekler. Sezon sonuna kadar liderliği devam ettireceğimize inanıyorum."

Maddi sıkıntılar

Gencer, PTT. 1 Lig'deki tüm takımların yaşadığı maddi sorunları takımlarının da yaşadığını ifade ederek, hiçbir federasyon gelirinin olmadığı bir ortamda her hafta takımı sahaya çıkarmaya çalıştıklarını vurguladı.

Futbolcuların geçmişe dönük prim ödemelerinde sorun olmadığını dile getiren Gencer, "Maç başı ve maaşlarını önümüzdeki hafta yatırmamız gerekiyor. Bununla ilgili kaynak arayışımız sürüyor. Yani bir taraftan maçı düşünürken, bir taraftan da ödemeleri düşünüyoruz" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyaspor Liderliğini Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement