Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Hilmi Öksüz'e Dava Açacağım - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Hilmi Öksüz'e Dava Açacağım

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Hilmi Öksüz\'e Dava Açacağım

Antalyaspor teknik direktörü Çalımbay Hilmi Öksüz'e dava açacağımŞenol hocaya ben hiç bir zaman Şenol Güneş demiyorum, Şenol hoca diyorum.

26.10.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor teknik direktörü Çalımbay Hilmi Öksüz'e dava açacağım

Şenol hocaya ben hiç bir zaman Şenol Güneş demiyorum, Şenol hoca diyorum. O da Rıza hoca diyecek bu kadar basit

Tolga YILDIRIMANTALYA, (DHA)-

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hasan Hilmi Öksüz'ün kendisine yönelik açıklamaları hakkında dava açacağını belirterek, Bu çok tehlikeli bir konuşma. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, (TFF) Hasan Hilmi Öksüz hakkında ivedilikle disiplin süreci başlatması gerekiyor dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, haftalık değerlendirme yaptı. Takımının Beşiktaş ve Çaykur Rizespor karşılaşmasında oynadığı futboldan memnun olduğunu dile getiren Çalımbay, bireysel hataları en aza indirmek için çaba gösterdiklerini söyledi. Sakat oyuncu fazlalığından yakınan Çalımbay, takımda yerli oyuncu sıkıntısı da yaşadığını ve bu nedenle kaleci Fornezzi'ye görev veremediğini belirtti.

'8 FİNAL MAÇI OYNACAĞIZ'

Kadro dışındaki futbolcuları takıma dahil edeceğini anlatan Çalımbay, bu futbolcuların yardımcı antrenörüyle çalışıp, bazılarını devre arasında kadroya dahil etmeyi planladığından bahsetti. Devreyi mevcut kadro ile en iyi şekilde tamamlamak istediklerini vurgulayan Çalımbay, oynayacakları 8 final maçı bulunduğunu kaydetti. Devre arasından 5-6 futbolcu transferi düşündüğünü dile getiren Çalımbay, çok iyi çalışıp, Antalyaspor'u puan cetvelinde iyi yere taşımak istediğini söyledi.

'HEDEFİMİZ LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK'

Antalyaspor'un yarın Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur eleme maçında 1923 Aydınspor ile deplasmanda oynayacağını da hatırlatan Çalımbay, Bu sene Antalyaspor'un hedefi ligi çok iyi yerde bitirmek. Şu anda kısıtlı kadroyla gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Yarın maçta U21 takviyeli ve bizde az forma şansı bulan arkadaşları oynatacağız. 6- 7 arkadaş burada bırakacağız. Bizim hedefimiz Kayserispor maçı ve sonra oynayacağımız 7 maç. O maçlardan da en iyi şekilde ayrılmak istiyoruz dedi.

'KASIMPAŞA BAŞKANI HİLMİ ÖKSÜZ'E DAVA AÇACAĞIM'

Kasımpaşa Spor Kulübü Başkan Vekili Hilmi Öksüz'ün, kendisine yönelik 'Bizde çalışırken kendisini Antalyaspor'a pazarlıyordu' şeklinde başlayan açıklamalarına çok üzüldüğünü belirtti. Öksüz'ü rahmetli babası kadar çok sevdiğini dile getiren Çalımbay, üst düzey seviyeye gelmiş bir kişinin böyle açıklama yapmasının çok yanlış olduğunu söyledi. Öksüz'ün kendisi hakkında söylemleri nedeniyle yasal yollara başvuracağını kaydeden Çalımbay, şunları kaydetti

Şu andan itibaren avukatlar da çalışıyor. Kesinlikle karar aldım, dava açacağız. Bir yerde çalışırken başka kulüple görüşecek karakterde değiliz. Kasımpaşa'da hedefim yukarı oynamaktı. 4-5 futbolcu alacaktık. Sonra kulüp küçülmeye gideceğini, oyuncu almayacağını söyledi. Aramızda tabi ki istemediğimiz şeyler oldu. Ben transfer istiyordum, onlar da yapamayacağını söyledi. İhtiyaçlarımızı söyledik. Biz oradan ayrılmadık, kendileri bize geldiler 'Hocam mutsuzsun, devamlı oyuncu istiyorsunuz, o zaman ayrılalım' dendi. 'Evet mutsuzuz, oyuncu istiyoruz' dedik. 'O zaman ayrılalım dendi' ve tamam dedik ayrıldık. Kendilerinden gelen teklif. Öbür gün gelip aynı arkadaş bana devam edelim dedi. Biz kesinlikle devam etmiyoruz dedik.

'KİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKMADIM'

Çalıştığı takımı yarı yolda bırakıp başka yere kesinlikle gitmediğini vurgulayan Çalımbay, Kasımpaşa'da görevdeyken Kardemir Karabükspor'dan teklif geldiğini ve bunu kabul etmediğini anlattı. Kendisinin üstünden Antalyaspor'u karalamaların yanlış olduğunu dile getiren Çalımbay, Bana göre TFF'ye çok büyük görev düşüyor. Bu çok tehlikeli bir konuşma. TFF'nin en ağır yaptırımla cezalandırması istiyorum. TFF, Hasan Hilmi Öksüz'ün hakkında ivedilikle disiplin süreci başlatması gerekiyor. İnsana iftira iyi bir şey değil. Herkes istediği gibi konuşmamalı, insanları karalamamalı. Öyle bir şey de yapıyorsa ispat etmesi gerekiyor dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN SÖZLERİ

Beşiktaş maçı sonrası hakeme yönelik eleştirilerinin ardından Şenol Güneş'in kendisine yönelik 'Bizim Rıza bunu hep yapıyor' söylemi hakkında ise Çalımbay, şunları söyledi

Ben polemiğe girmek istemiyorum. Şenol hocayla hiç bir problemim yok. Beşiktaş Kulübü'ne kimse laf söylemez, söyletmem de. Bizim sadece söylemek istediğimiz hakem arkadaşlarımızın yanlış yaptığı. Ben o kuralı biliyorum. Seminere ne ben gittim ne Şenol hoca geldi ne de başka teknik direktör. O faul. Fenerbahçe maçında futbolcu böyle yaptı ve hakem kart gösterdi. Gerçeği bu kuralı uyguladı. Ama öbürü korktu, uygulayamadı. Bizim işimiz hakemle. Biz Beşiktaş'ın galibiyetini ona mal etmiyoruz. Şenol hocaya ben hiç bir zaman Şenol Güneş demiyorum, Şenol hoca diyorum. O da Rıza hoca diyecek bu kadar basit. Benimle ilgili bir şey derse Rıza hoca diyecek. Artı ben her zaman hiç bir şey yapmıyorum. Bana dokunmayana ben hiç dokunmam.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Hilmi Öksüz'e Dava Açacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu
    22:08 Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonucunda Kayseri'de ikamet eden Ferdi Yakupoğlu'nun evinin duvarlarında çatlaklar oluştu. Yakupoğlu, evin oturulacak halde olmadığını ve ailesinin risk altında olduğunu belirtti. AFAD'a bilgi verildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde çıkan yangın söndürüldü
    22:03 Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde çıkan yangın söndürüldü

    Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde bulunan depoda çıkan yangın, ahır ve samanlığa da sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, depo, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Yangında 500 saman balyası ve 1 ton yem yandı.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement