Antalyaspor Topbaşı Yaptı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Topbaşı Yaptı

Antalyaspor Topbaşı Yaptı

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Antalyaspor’da sezonun ilk antrenmanı yapıldı.

29.06.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor'da sezonun ilk antrenmanı yapıldı.

Bir yıl aradan sonra Süper Lig'e dönen Antalyaspor, topbaşı yaptı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenmanda kırımızı-beyazlılar iki gruba ayrıldı. Bir grup tesislerde antrenman yaparken, diğer grup Özel Anadolu Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Teknik direktör Yusuf Şimşek yönetimindeki antrenmana Erman Kılıç, Lokman Gör, Can Arat, Ahmet Aras, Sakıb Aytaç, Osman Çelik, Zeki Yıldırım, Adem Alkaşi, Emre Akbaba ve Rıdvan Şimşek katıldı. Akşam antrenmanına sağlık kontrolünden geçen futbolcuların da katılacağı belirtildi. Şimşek'in yardımcı antrenör kadrosuna dahil olan Erhan Namlı da göreve başladı. Antalyaspor, birinci etap kamp çalışmaları için yarın Isparta-Davraz'a gidecek.

"HERKESİN ÇALIŞMAK İSTEYECEĞİ FUTBOLCULAR"

Yusuf Şimşek, gazetecilere transferler hakkında bilgi vererek, anlaşma sağlanan Samuel Eto'o ile anlaşmaya çalışılan Ronaldinho'nun Antalyaspor'a katkılarının ne olacağı yönündeki soruya, "Samuel Eto'o ve Ronaldinho herkesin çalışmak isteyeceği iki oyuncu. Biz de onlarla çalışmaktan gurur ve onur duyacağız. Onlar futbolcu takımda diğer futbolcularımıza bilgi birikimlerini ve tecrübelerini anlatacak. Herkes gibi onlar da çalışacak. Bana göre takıma faydalı olacaklar" cevabını verdi.

"ETO'O'YA PAS ÖĞRETECEK HALİM YOK"

Şimşek, "Eto'o ve Ronaldinho gibi iki dünya yıldızı futbolcu ile çalışmayı kaldırabilir mi?" şeklindeki söylemlere şu cevabı verdi:

"Herkese sevgiyle yaklaşabilirsen onlar da sana saygıyla gelirse biz her yükün altından kalkabiliriz. Ben şimdi Eto'o'ya nasıl pas atacağını, nasıl orta açacağını öğretecek halim yok. Bu futbolcunun deneyimi ve kalitesi belli. Biz sadece sevgiyle yaklaşıp, bunun sonucunda güzel bir birliktelik yakalayacağımıza inanıyorum. Çalıştığım takımlarda futbolcularla problem yaşamadım, inşallah bundan sonra da yaşamam."

Şimşek, Samuel Eto'o, Ondrej Celustka, Rıdvan Şimşek, Kadir Bekmezci ve Gaziantepsporlu Chico'nun haricinde 3-4 futbolcuyla daha görüşmelerin devam ettiğini belirterek, sözleşmesi sona eren ancak dün takımla antrenmana çıkan Adem Alkaşi ile görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor Topbaşı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement