Antalyaspor'un Süper Lig İnancı Tam - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor'un Süper Lig İnancı Tam

Antalyaspor\'un Süper Lig İnancı Tam

Antalyaspor'un Süper Lig inancı tam Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Kulübü Onursal Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor'un Süper Lig'i hak eden bir takım olduğunu söyledi.

21.05.2015 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'un Süper Lig inancı tam

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Kulübü Onursal Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor'un Süper Lig'i hak eden bir takım olduğunu söyledi. Başkan Türel, Antalya, iki takımıyla Play Off'ta şansını zorlayacak dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen ziyarette Onursal Başkan Türel, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulu üyeleri, futbolcularla bir araya geldi. Futbolcular, teknik heyet ve yönetimle yemekte bir araya gelen Türel, ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Türel, uzun zamandır yoğun programından dolayı ziyaret edemediği kulüpte futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle bir arada olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Kulüp başkanı Gencer, yönetim kurulumu üyeleri ve teknik heyetle takımın son durumu hakkında bilgi paylaşımı yaptıklarını anlatan Türel, Antalyaspor'un Süper Lig'e çıkacağına kalpten inandığını söyledi.

Antalyaspor'un kadrosundaki futbolcu kalitesi ve teknik heyetle Süper Lig'e yükselme başarısını gösterecek güçte olduğunu dile getiren Türel, Süper Lig'i ziyadesiyle hak etmektedir. Bence Süper Lig'i hak eden bir kadro. Yusuf Şimşek zaten bizim senelerdir çok yakından tanıdığımız bir dostumuz. Süper Lig için her şey bir arada. Demek ki futbolcusu süper, teknik heyeti süper bir takımın yönetimi, taraftarıyla, büyükşehir belediye başkanı, basınıyla el ele vermesi halinde süper olmaması için hiçbir sebep yok. Bunu başaracağız diye konuştu.

Albimo Alanyaspor'un da play off şansının sürdüğüne değinen Türel, şunları söyledi

Antalyaspor şu anda play-off'u garantilemiş durumunda. Alanyaspor'un hafta sonu yapacağı maçtan sonra play-off'u garantilemesi durumunda onlarla da buluşmayı planlıyoruz. Antalya iki takımıyla play-off'ta şansını zorlayacak. Bunu neticeye götürecek bir güce sahip. Şimdiden hem Antalyaspor'da hem de Alanyaspor'dan 5 Haziran'da şampiyonluk heyecanını yaşanması hususunda büyük bir beklenti içinde olduğumu ifade edeyim. İnanan kazanır. Her zaman olduğu gibi Antalyaspor'a maddi ve manevi desteğimiz devam ediyor, edecek. Elimizden geldiğince her iki takımımıza da yardımcı olacağız.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ise Türel'in ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Antalyaspor'u layık olduğu Süper Lig'e çıkarabilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözünü veren Gencer, Lig bu hafta bitiyor. Ondan sonra üç maçlık bir play off dönemi var. Finale çıkacağımıza hep beraber inanıyoruz dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de el birliğiyle Antalyaspor'u üç maç sonra Süper Lig'e çıkaracaklarını kaydetti. Şimşek, 5 Haziran'da şampiyonluk kutlaması yapacaklarının sözünü verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor'un Süper Lig İnancı Tam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement