Antalyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Antalyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Antalyaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, kırmızı-beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'de geçen sezona göre daha farklı oyun sistemiyle sahaya çıkacağını belirterek, "Asansör takım olmayacağız. Antalyaspor'un layık olduğu yer, 6-7-8'inci sıra olması gerekir" dedi.

29.06.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, kırmızı-beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'de geçen sezona göre daha farklı oyun sistemiyle sahaya çıkacağını belirterek, "Asansör takım olmayacağız. Antalyaspor'un layık olduğu yer, 6-7-8'inci sıra olması gerekir" dedi.

Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kırmızı beyazlı takımda iki gruba ayrılan futbolculardan bir grup, sağlık kontrolünden geçti. Diğer grup da antrenör Yusuf Şimşek gözetiminde hafif antrenman yaptı. Antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri çalıştı. Antrenmana yeni transfer Rıdvan Şimşek ile geçen sezon Alanyaspor'da kiralık forma giyen Emre Akbaba da katıldı. Ondrej Celustka ile Diarra'nın da çarşamba günü başlayacak Davraz kampında takımdaki yerini alacağı belirtildi.

HEDEF İLK 8

Antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan antrenör Yusuf Şimşek, Süper Lig'e yükselerek işin kolay tarafını atlattıklarını zorlu bir maratona başlayacaklarını söyledi. Takımla güzel bir birliktelik sağlayarak Antalyaspor'u Süper Lig'de layık olduğu yere taşımayı hedeflediklerini kaydeden Şimşek, "Biz asansör takım olmayacağız. İlk hedefimiz gol yememe ve sonrasında gol ve goller atabilmek. Antalyaspor'un layık olduğu yer ilk sıraları zorlayabilecek, 6-7-8 sıra olması gerekir" dedi.

AYRILANLARI AÇIKLADI

Geçen sezon sonunda Süper Lig'de de takımda kalmak isteyen futbolcularıyla devam etmek istediğini açıkladığını dile getiren Şimşek, İsmail Berk, Gökhan Karadeniz, Sezer Badur'un kulüple anlaşamadığını belirtti. Adem Alkaşi ile görüşmelerin sürdüğünü, ufak pürüzler kaldığını anlatan Şimşek, Oğuz Mataracı'nın da yakın zamanda takımda yerini alabileceğini belirtti. Transfer sürecinde Eto'o, Celustka, Kadir, Rıdvan ile anlaştıklarını aktaran Şimşek, "3-4 oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. 3-5 gün içersinde anlaşıp kampa geleceklerini düşünüyorum" dedi.

Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek: "Herkes gibi onlar da çalışacak"

Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, Gaziantepspor'dan Brezilyalı Chico ile anlaştıklarını söyledi.

Eto'o transferini ve Ronaldinho ile görüşmeleri de değerlendiren Şimşek, "Herkesin çalışmak isteyeceği iki oyuncu. Onlar futbolcu kardeşlerimize bilgi ve birikimini tecrübesini anlatacak. Herkes gibi onlar da çalışacak" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o transferinin ardından Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile görüşmelerde önemli yol kat etti. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, dün akşam İstanbul'da Ronaldinho'nun menajerliğini yapan ağabeyi Roberto Assis ve menajer Ümit Akbulut ile görüştü. Transfer çalışmalarının devam ettiği Antalyaspor'da, yeni sezon hazırlıkları da başladı. Kırmızı-beyazlı takım antrenör Yusuf Şimşek gözetiminde antrenman yaptı.

"CHİCO İLE ANLAŞTIK"

Antalyaspor'un transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Şimşek, 3-4 futbolcuyla görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Antalyaspor'un gerçekleştirdiği son transferi de açıklayan Şimşek, "Gaziantepspor'dan Chico ile anlaştık" dedi. Ronaldinho ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Şimşek, "Eto'o ve Ronaldinho herkesin çalışmak isteyeceği iki oyuncu. Biz de onlarla çalışmaktan gurur ve onur duyacağız. Onlar futbolcu kardeşlerimize bilgi ve birikimini, tecrübesini anlatacak. Herkes gibi onlar da çalışacak. Bize faydalı olmaları lazım. Bana göre olurlar" diye konuştu.

"PROBLEM YAŞAMADIM, YAŞAMAM"

Eto'o transferinin gerçekleşmesi ve Ronaldinho'nun da kırmızı beyazlı takımda yer alması için görüşmelerin başlamasıyla insanlardan 'Yusuf hoca bunları kaldırabilecek mi' gibi söylemler duyduğunu anlatan Şimşek, "Herkese sevgiyle yaklaşabilirsen onlar da sana saygıyla gelirse biz her yükün altından kalkabiliriz. Eto'o'ya nasıl pas atacağını, orta açacağını öğretecek halim yok. Biz sadece sevgiyle yaklaşıp, güzel bir birliktelik yakalayacağımıza inanıyorum. Çalıştığım takımlarda futbolcularla problem yaşamadım, inşallah bundan sonra da yaşamam" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement