Antalyaspor,yeni Tesislerine Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor,yeni Tesislerine Kavuşuyor

Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor’un Döşemealtı ilçesindeki yeni tesis arazisinin tahsisinde sona gelindiği bildirdi.

13.09.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor'un Döşemealtı ilçesindeki yeni tesis arazisinin tahsisinde sona gelindiği bildirdi.

Antalyaspor Kulübü Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, Antalyaspor'un Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'ndeki 253 dönümlük arazinin 16 dönümlük bölümü daha önce Döşemealtı Belediyesi Meclis kararı ile 49 yıllığına derneğe tahsis edildiği hatırlatıldı.

Maliye Hazinesine ait Spor Genel Müdürlüğü'ne tahsisli 237 dönümlük bölümün Antalyaspor Kulübü Derneği'ne bedelsiz tahsisinin de gerçekleştirildiğinin belirtildiği açıklamada, yeni tesisin yapımının Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenileceği kaydedildi.

Yeni tesis için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıseferoğlu ve Antalyaspor Kulübü Derneği'nin önümüzdeki pazartesi günü saat 14.00'da Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde imza protokolünün yapılacağı belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalyaspor,yeni Tesislerine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement