Anthony Weiner'in Skandal Mesajları Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dünya

Anthony Weiner'in Skandal Mesajları Ortaya Çıktı

ABD'de eski Kongre üyesi, New York belediye başkanı adayı ve Demokrat Temsilciler Meclisi Üyesi Anthony Weiner, yeni bir skandalla daha gündeme geldi.

30.08.2016 15:06  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başı iki defa skandala karışan Demorkat Partili Eski kongre üyesinin yeni mesajları ortaya çıktı.

SKANDAL ÜSTÜNE SKANDAL

ABD'de eski Kongre üyesi, New York belediye başkanı adayı ve Demokrat Temsilciler Meclisi Üyesi Anthony Weiner, yeni bir skandalla daha gündeme geldi. Weiner'in 19 ay içerisinde ismi belirtilmeyen bir kadına birden çok "müstehcen içerikli fotoğraf" gönderdiği ortaya çıktı. Weiner 2011 yılında Twitter hesabından, Seattle'daki yüksekokul öğrencisi bir kadına bir erkeğin kasığını gösteren fotoğraflarını göndermiş, olayın ortaya çıkmasıyla ise fotoğrafın kendisi tarafından gönderilmediğini, bir internet korsanının kurbanı olduğunu ileri sürmüştü. Daha sonra yalan söylediğini itiraf etmiş, kongre üyeleri önünde ağlayarak yaptığı işi "son derece büyük bir ayıp" olarak nitelemişti.

MÜSTEHCEN MESAJLAR

ABD'de Demokrat Parti adına başkanlık için yarışan Hillary Clinton'un üst düzey yardımcılarından Huma Abedin'in de eşi olan Weiner'in yazışmalarına New York Post gazetesi ulaştı. Fotoğrafların birinde üstsüz bir şekilde poz veren Weiner'ın yanında oğlu da görülüyor. Weiner ve gizemli kadının aylar boyunca mesajlaştığı ve birbirlerine müstehcen ifadeler kullandığı da gazetenin ulaştığı kayıtlar arasında yer alıyor. Weiner, hakkındaki iddialar hakkında sessiz kalırken, konuştuğu kişinin "arada bir görüştüğü" arkadaşı olduğunu iddia etti.


Anthony Weiner\'in Skandal Mesajları Ortaya Çıktı

Son Dakika Dünya Anthony Weiner'in Skandal Mesajları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement