Antrenmanda Otomobile Çarpan Milli Bisikletçi Yaralandı - Son Dakika
Spor

Antrenmanda Otomobile Çarpan Milli Bisikletçi Yaralandı

Antrenmanda Otomobile Çarpan Milli Bisikletçi Yaralandı

Sivas'ta bulvar üzerinde antrenman yapan 17 yaşındaki milli bisikletçi Yunus Emre Karaaslan, caddede sağa yanaşarak duran otomobile arkadan çarptı.

19.05.2015 13:38  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta bulvar üzerinde antrenman yapan 17 yaşındaki milli bisikletçi Yunus Emre Karaaslan, caddede sağa yanaşarak duran otomobile arkadan çarptı. Yaralanan bisikletçi hastaneye kaldırılırken, araç sahibi ile bisikletçiler arasında tartışma yaşandı.

ANTRENMAN İÇİN CADDEYE ÇIKTI

Kaza saat 12.00 sıralarında Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sivas Türk Telekom Kulübü lisanslı sporcusu milli bisikletçi Yunus Emre Karaaslan, antrenman yapmak için caddeye çıktı.

SAĞA YANAŞAN OTOMOBİLE ÇARPTI

Diğer takım arkadaşları ve antrenörleri de bir süre sonra peşinden hareket etti. Bulvar üzerinde bu sırada seyreden Muzaffer Kenan Ceyhan yönetimindeki 58 TT 760 plakalı otomobil, ATM'den para çekmek amacı ile park etme yasağı bulunan cadde üzerinde sağa yanaşarak durdu. Bu sırada Yunus Emre Karaaslan arkadan otomobile çarptı. Kafasını otomobilin arka camına çarpan genç sporcu yaralandı.

KASK, KIRILAN ARKA CAMIN İÇİNDE KALDI

Kaza sırasında bisikletçinin başındaki kaskı otomobilin kırılan arka camının içinde kaldı. Diğer arkadaşlarının yetişmesiyle olay yerine ambulans ve polis ekipleri çağrıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Yunus Emre Karaaslan ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Otomobil sürücüsü Muzaffer Kenan Ceyhan, aracı durdurduktan sonra bisikletlinin arkadan gelip çarptığını iddia etti.

TARTIŞMA YAŞANDI

Olay yerine gelen bisiklet milli takım antrenörü Hakan Kıpık ile araçta bulunanlar arasında tartışma yaşandı. Araç sürücüsü bisikletçiyi dikkatsiz davranmakla suçlarken, milli antrenör Hakan Kıpık ise söz konusu yerde sürekli antrenman yaptıklarını ve yolda park yasağı bulunduğunu ileri sürdü. Polisin araya girmesiyle tartışma önlenirken, sürücü Muzaffer Kenan Ceyhan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, soruşturma başlatıldı.

KAZA SONRASI FOTOĞRAFLAR





Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Antrenmanda Otomobile Çarpan Milli Bisikletçi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sedat koyuncu: Ülkemizde bisikletçilere saygı yok özellikle üzerlerine araç sürenler sikistiranlar ne ararsan var eski bir bisikletçi olarak bizzat çok yasadım birazcık insan olma gayreti gösterin 2 0 Yanıtla

Advertisement