Antrenör Okerman'dan Yazılı Açıklama - Son Dakika
Yerel

Antrenör Okerman'dan Yazılı Açıklama

Antrenör Okerman\'dan Yazılı Açıklama

Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nden çekildiğini açıklayan Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü’nün antrenörü Erman Okerman, yazılı bir açıklamasında "Üç yılda organizasyonun her açıdan büyüyerek ve güçlenerek gitmesi gerekiyorken maalesef bu gerçekleşemedi.

23.08.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nden çekildiğini açıklayan Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü'nün antrenörü Erman Okerman, yazılı bir açıklamasında "Üç yılda organizasyonun her açıdan büyüyerek ve güçlenerek gitmesi gerekiyorken maalesef bu gerçekleşemedi. Dolayısıyla geldiğimiz bu noktada kulübümün aldığı kapatma kararına üzülerek saygı duymak zorundayım" dedi.

Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü'nün antrenörü Erman Okerman, Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nden çekildiğini açıkladı. Okerman açıklamasında şunları söyledi: "Geçen sene temmuz ayında Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü ile işe başlama kararı aldığımızda bana sunulan üç yıllık bir projeydi. Bu üç yılda organizasyonun her açıdan büyüyerek ve güçlenerek gitmesi gerekiyorken maalesef bu gerçekleşemedi. Dolayısıyla geldiğimiz bu noktada kulübümün aldığı kapatma kararına üzülerek saygı duymak zorundayım. Yollarımız ayrılsa da bir sene boyunca çalışmaktan gurur duyduğum Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü'ne veda ederken, şahsımdan ve takımdan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Foça Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirağ'a, kulüp başkanı Sayın Hamdi Ekiz'e, çok değerli teknik ekibime, çalışmaktan inanılmaz keyif aldığım oyuncularıma ve bizi bir aile ortamı ile kucaklayan değerli Foça halkına teşekkürlerimi sunarım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antrenör Okerman'dan Yazılı Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement