Apandisit Ameliyatı Olan Adamın Karnında Top Büyüklüğünde Şişkinlik Kaldı - Son Dakika
Güncel

Apandisit Ameliyatı Olan Adamın Karnında Top Büyüklüğünde Şişkinlik Kaldı

Apandisit Ameliyatı Olan Adamın Karnında Top Büyüklüğünde Şişkinlik Kaldı

Adana'da apandist ameliyatı olan Sedat Angay'ın karnında top büyüklüğünde şişkinlik kaldı. İnce bağırsaklarının zarar gördüğünü ileri süren Angay, suç duyurusunda bulundu.

26.07.2015 11:53  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da apandist ameliyatı sırasında ince bağırsaklarının zarar gördüğünü ileri süren 45 yaşındaki Sedat Angay'ın karnında, top büyüklüğünde şişkinlik kaldı. Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan Angay, ameliyatında ihmal olduğunu ileri sürerek sorumlu sağlık ekibinin cezalandırılmasını istedi.

ŞİDDETLİ KARIN AĞRISIYLA GİTTİ, ACİL AMELİYATA ALINDI

Geçen yıl kasım ayında şiddetli karın ağrısı çeken tercüman Sedat Angay, başvurduğu Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde acil olarak apandisit ameliyatına alındı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Angay, 4 gün sonra ağrılarının artması üzerine tekrar aynı hastaneye gitti. Angay, buradan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Enfeksiyon kaptığı belirlenen Angay, 15 günlük tedavinin ardından taburcu edildi.

KARNINDA TOP BÜYÜKLÜĞÜNDE ŞİŞKİNLİK KALDI

Kendisine yapılan ilk ameliyatta ince bağırsağının yanlışlıkla kesildiğini ileri süren Sedat Angay, karın bölgesinde top büyüklüğünde şişkinlik kalması nedeniyle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Sağlığını kaybettiğini belirten süren Sedat Angay, ameliyatında ihmal olduğunu ileri sürerek sorumlu sağlık ekibinin cezalandırılmasını istedi.

"CANIMA KIYMAK İSTEDİM"

Ameliyatın üzerinden 8 ay geçtiğini, o günden beri de çalışamadığını ifade eden Sedat Angay, "Ben Almanca tercümeler yapıp, dış ticaret ile uğraşıyordum Ameliyattan sonra çalışamaz oldum. Hiçbir sosyal güvencem olmadığı için de mağdur hale düştüm. Canıma kıymak bile istedim. Ama eşim Münevver Angay bana engel oldu. Apandisit ameliyatı hayatımı kararttı. Sorumluların cezalandırılmasını istiyorum." dedi.

"EŞİMİ 2 KEZ İNTİHARIN EŞİĞİNDEN KURTARDIM"

Sedat Angay ile ikinci evliliğini yapan 39 yaşındaki Münevver Angay, zor süreçte eşini bir an yalnız bırakmak istemediğini ifade ederek, "Eşim rahatsızlanınca işten çıkmak zorunda kaldım. Her an yanında olmak, onunla ilgilenmek zorundayım. Ben de çalışamadığım için elimizde, avucumuzda ne varsa sattık. İki kez intiharın eşiğinden kurtardım. Sedat'ın sağlığına kavuşması için yardım edilmesini istiyorum" açıklamasını yaptı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Apandisit Ameliyatı Olan Adamın Karnında Top Büyüklüğünde Şişkinlik Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Payk: HASTAHANEYİ VE DOKTORU DAVA EDİN LÜTFEN,ACİL ŞİFALAR OLSUN İNŞALLAH ! 39 3 Yanıtla
  • osmanli askeri: paralelcidir doktor torpille olmustur 0 33 Yanıtla
  • Bedri : Sayin arkadasim Ben 05.07.2014 de 4 gün üncesinde daha önceden gecirdigim apantis ameliyatindan tekrar rasizlandim ve agrilar icinde acile kaldirildim sebebi yapilan ameliyat hatasi ilk yaptiklari ameliyatin ince barsagin kesilmesi ve dikatsizlikten barsaklarin bir birine kitlenmesine enden oldu ve ne yaziki sagligimi kaybetim yapilan ücüncü ameliyatan sonra barsak kanserine Yol acitlilar ve buda benim hayatimin son duragi oldu Almanya Bremen Rotes Kreuz hastanesi de 27 gün yatiktan sonra sanki hic bir sey olmamis gibi taburcu etiller su an mahkemede davam sürüyor sayin kardesim Allah yardimcin olsun acil sivalar diliyorum 27 1 Yanıtla
  • Son: Bu doktorların sonu olmayacak valla 9 0 Yanıtla
  • azrail: allah sifa versin 8 0 Yanıtla
  • Aşan: Allah şifaşını versin bunda başka hastalıkta var durumu onu gösteriyor 4 1 Yanıtla
  • cvb: Geçmiş olsun 5 0 Yanıtla
  • tenteci.: geçmiş olsun dayı.. 4 0 Yanıtla
  • azrail: allah sifa. versin 3 0 Yanıtla
  • dobra: Cenabı Yaradan şifa versin en kisa sürede iylesirsiniz inşallah. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement