Apartman Bodrumunda Çıkan Yangında Can Pazarı Yaşandı (2) - Son Dakika
Güncel

Apartman Bodrumunda Çıkan Yangında Can Pazarı Yaşandı (2)

Apartman Bodrumunda Çıkan Yangında Can Pazarı Yaşandı (2)

Kedileri DE KURTARDILARCan pazarının yaşandığı yangında, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, bir yandan alevlere müdahale ederken, merdivenli 2 araç da mahsur kalanları kurtardı.

07.04.2016 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kedileri DE KURTARDILAR

Can pazarının yaşandığı yangında, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, bir yandan alevlere müdahale ederken, merdivenli 2 araç da mahsur kalanları kurtardı. Yürüme güçlüğü çeken, ameliyatlı ve yatalak 4 hastayı binadan çıkarmak için ekipler yoğun çaba harcadı. Demir korkulukları kırıp daireye giren ekipler, ameliyatlı olduğu belirtilen bir kadını sedyede çıkarıp, merdivenli aracın sepetinin üzerine yerleştirdi. Hasta kadının beslediği 2 kedi yavrusunu da itfaiye görevlileri ölümden son anda kurtardı. İtfaiye erleri yoğun duman arasında minik kedileri de şefkatle kucaklayıp, güvenli bölgeye taşıdı.

10 SAĞLIK EKİBİ HAZIR BEKLEDİ

Yangını kontrol altına almaya çalışan itfaiye ekiplerinin kurtardığı mahsur kalanlara müdahale için 10 ambulans hazır bekletildi. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangın, yaklaşık 4 saatlik çaba sonrasında kontrol altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Apartman Bodrumunda Çıkan Yangında Can Pazarı Yaşandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement