Apple 9 Eylül'deki Konferansını Canlı Yayınlanacak - Son Dakika
Teknoloji

Apple 9 Eylül'deki Konferansını Canlı Yayınlanacak

Apple 9 Eylül\'deki Konferansını Canlı Yayınlanacak

Apple her sene olduğu gibi bu sene de iPhone tanıtımını canlı yayınlayacak.

02.09.2015 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

apple-eylul-konferans

Apple her sene olduğu gibi bu sene de iPhone tanıtımını canlı yayınlayacak.

Apple'dan gelen açıklamalara göre etkinlik Türkiye saatiyle 9 Eylül saat 20: 00'da olacak. Geçtiğimiz yıllarda eğer Apple'ın konferanslarını canlı izlemek istiyorsak Apple cihaza ve Apple tarayıcıya sahip olmalıydık. Ancak bu sene Apple, Windows 10 kullanan 75 milyon kullanıcıya Microsoft'un yeni tarayıcısı Edge üzerinden konferansı izleme şansı tanıyacak.

Apple'ın konferansını yerinde izlemek içinse önceden 1600 dolar vererek başvuru yapmak gerekiyor. Bu konferans; evinizden izlemek istiyorsanız iPhone/iPad'iniz en az iOS 7 çalıştırabilmeli. Mac bilgisayarlarda ise gereken işletim sistemi OS X 10.8.5. ya da Safari'nin en düşük 6.0.5 sürümüne sahip olmalısınız. İkinci ya da üçüncü nesil Apple Tv vasıtasıyla da televizyondan iPhone tanıtımını izleyebilirsiniz.

Etkinlikte yeni iPhone 6S ve iPhone 6S Plus yanısıra iOS 9 ve yeni Apple TV'nin tanıtılması bekleniyor. Bizlerde 9 Eylül günü konferanstan tüm haberleri sizlere anlık olarak aktaracağız. Etkinlik detayları için bizi takip etmeye devam edin.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Apple 9 Eylül'deki Konferansını Canlı Yayınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement