Apple'dan Dünya Aıds Günü İçin Apps For Red - Son Dakika
Teknoloji

Apple'dan Dünya Aıds Günü İçin Apps For Red

Apple\'dan Dünya Aıds Günü İçin Apps For Red

Apple, 8 yılı aşkın bir süredir RED oluşumuna verdiği desteği pekiştirmek için, App Store'da Apps For RED isimli uygulama kampanyasını başlattı.

24.11.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple, 8 yılı aşkın bir süredir RED oluşumuna verdiği desteği pekiştirmek için, App Store'da Apps For RED isimli uygulama kampanyasını başlattı.

Firmanın Apps For RED logosu altında sattığı parlak kırmızı renkli logolu ürünler, sadece Afrika'daki AIDS durumunun bilinirliğinin artırılması için değil, aynı zamanda maddi yardım yapılabilmesi için de büyük önem taşıyor. Apps For RED logolu Apple ürünlerine ödediğiniz ücretin bir kısmı The Global Fund'a aktarılıyor ve AIDS tedavisinde yardım için kullanılıyor.

Şimdiye kadar bu şekilde 75 milyon dolar kadar yardım toplayan firma şimdi bunu bir adım öteye taşıdı. Apple, 7 Aralık'a kadar AppStore'daki 25 uygulama/oyunların ve çeşitli uygulama içi satın almaların bu kampanyaya dahil edildiğini duyurdu. İki hafta sürecek olan bu kampanyaya dahil olan uygulamalar/oyunlar şunlar: Angry Birds, Bubble Witch Saga 2, Clash of Clans, Clear, CSR Racing, Cut the Rope 2, Despicable Me: Minion Rush, Disney Frozen Free Fall, Djay 2, FIFA 15, The SIMS FreePlay, Garageband, Kim Kardashian Hollywood, Kitchen Stories Cookbook, Monument Valley, Over, Paper by FiftyThree, Puzzle & Dragons, Rayman Fiesta Run, Starwalk, The Human Body, Threes, Toca Town, Warner Bros – Heads Up! ve FarmVille 2: Country Escape

Apps For RED kapsamında satın alınan uygulamalar, kullanıcının özel bir oyun içi materyale sahip olmasını da sağlayacak. Örneğin Clash of Clans'ta özel bir "RED" badge'i olacak. Bunların haricinde bir Apple sözcüsü, 1 Aralık Dünya AIDS Günü'nde satın alınacak her bir iMac için, bir AIDS hastasına dört ay yetecek kadar ilaç ücreti yardımı yapılacağını belirtmiş.

The post Apple'dan Dünya AIDS Günü için Apps For RED appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Apple'dan Dünya Aıds Günü İçin Apps For Red - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement