Apple İphone 7s'i Es Geçip İphone 8'i Tanıtabilir ! - Son Dakika
Teknoloji

Apple İphone 7s'i Es Geçip İphone 8'i Tanıtabilir !

Apple İphone 7s\'i Es Geçip İphone 8\'i Tanıtabilir !

Normalde S serilerinde tamamen donanımsal olarak değişim olurken, yeni serilerde hem tasarımsal anlamda değişim hem de donanımsal anlamda değişimler yaşanıyor fakat iPhone 7'de sızıntılara ve tahminlere bakacak olursak muhteşem anlamda bir değişim beklenmiyor.

25.04.2016 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Normalde S serilerinde tamamen donanımsal olarak değişim olurken, yeni serilerde hem tasarımsal anlamda değişim hem de donanımsal anlamda değişimler yaşanıyor fakat iPhone 7'de sızıntılara ve tahminlere bakacak olursak muhteşem anlamda bir değişim beklenmiyor. ve Apple S serisi döngüsünden seneye vazgeçip iPhone 8'i çıkarabilir. Detaylar haberimizde …

Apple'ın bu yılın sonlarına doğru, muhtemelen Eylül ayında iPhone 7'yi tanıtması bekleniyor ancak mevcut sızıntılar yeni nesil iPhone'un oldukça "mütevazı bir makyajdan" geçirilmiş olarak geleceğini gösteriyor. Bu durum iPhone 6S üzerinde büyük revizyon bekleyen müşteriler için hayal kırıklığı olabilirken, önümüzdeki yıl için daha kapsamlı bir yenilenmenin söz konusu olacağını da gösteriyor.

Barclays Analisti Mark Molowitz, Apple'ın seneye farklı bir yöntem deneyeceği iddiasında. Bu yöntem de iPhone 8'i hemen piyasaya sürmek bunu da 7S'i atlayarak yapabilir. Yani bununla beraber iPhone 6s üzerinde küçük değişiklikler yaparak tamamen yenilenmiş ve devrimsel telefonu iPhone 8'e saklamayı planlıyor.

Analist gelecek yılki modelin zaten önceden de duyduğumuz bazı önemli güncellemelerle geleceğini yineledi. Moskowitz, 2017 model iPhone modelinin Samsung tarafından üretilen OLED ekran, çift kamera sistemi, kablosuz şarj ve belki de en önemlisi küçük çerçeveler ile büyük bir tasarım revizyonundan geçmiş şekilde geleceğini söyledi.

Mert Büyük ( )

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Apple İphone 7s'i Es Geçip İphone 8'i Tanıtabilir ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement