Apple Music İlk Ayında Rekor Kırdı - Son Dakika
Teknoloji

Apple Music İlk Ayında Rekor Kırdı

Apple Music İlk Ayında Rekor Kırdı

Yeni yayınlanan bir rapor Apple'ın müzik servisi hakkında bazı ayrıntıları ortaya çıkardı.

29.07.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Apple Music halen ülkemizde aktif halde değil. Ancak yurtdışında ise işler daha farklı boyutta. Hits Daily Double geçtiğimiz gün yayınladığı raporda Apple Music'in ilk ayında 10 milyondan fazla aboneye ulaştığını iddia etti. Bu rakam ise büyük plak şirketleri içindeki kaynaklardan geliyor. Söylenene göre Apple müzik servisinin istatistiklerini içerik sahipleriyle paylaşmış.


Görünüşe göre kaynaklar üç aylık deneme süresinde kayıt olan kullanıcı sayısını "Sürpriz" olarak tanımlıyor. Tabii ki süre dolduktan sonra Apple Music'in ne kadar oranda kişi kaybettiği belli olacak. Deneme süresinden sonra ise belirli bir ücret ödemek gerekli. Servisin bireysel kullanıcı fiyatı 9.99 TL, en fazla 6 kişi tarafından kullanılabilen aile paketi ise fiyatı ise 14.99 TL.


Apple Music, Cupertino'lu şirketin Android için çıkaracağı ilk uygulama özelliğini taşıyor. Müzik servisinden yararlanmak için iOS 8.4'e ihtiyaç var. Son zamanlarda iOS 9'un final sürümü ile birlikte Apple Music'te bir takım değişikliklerin olabileceğine dair söylentiler var.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Music İlk Ayında Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement