Apple Music Servisi Şu Anda Hangi Ülkelerde Aktif? - Son Dakika
Teknoloji

Apple Music Servisi Şu Anda Hangi Ülkelerde Aktif?

Apple Music Servisi Şu Anda Hangi Ülkelerde Aktif?

Yeni iOS'la birlikte kullanıcıların beğenisine sunulan servisin hangi ülkelerde olup olmadığına bu listeden bakabilirsiniz.

01.07.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

iOS 8.4 güncellemesi kullanıcılarla paylaşıldı. Bu güncelleme Etkili Güç Problemi veya UOD (Unicode of Death) isimli önemli hatayı düzeltiyor, alt yapıda birkaç sorunu iyileştiriyor. Bunlarla birlikte 8.4 sürümünün öne çıkan özelliği ise yeni müzik uygulaması ve tabii ki Apple Music.


Ancak güncellemeyi dün akşam büyük hevesle yükleyen Türk kullanıcılar hayal kırıklığı yaşadı. Çünkü Apple Music servisi şimdilik ülkemizde çalışmıyor. Bununla birlikte Apple Music, Apple Music Radyo, Beats 1 Radyo ve iTunes Match birçok ülkede aktif halde. Apple müzik ve radyo servislerinin nerelerde çalıştığını gösteren bir liste yayınladı. Listeye göre Türkiye dışında Bahamalar, Katar, İsrail, Burkina Faso, Tayvan, Mozambik ve Nambiya'da sadece iTunes Match çalışıyor. Bazı ülkelerde ise Beats 1 Radyo servisi etkin değil.


Apple Music'in kısa süre içinde ülkemizde de aktif hale geleceğini tahmin ediyorum. Apple'ın tüm listesine buradan ulaşabilirsiniz.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Music Servisi Şu Anda Hangi Ülkelerde Aktif? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement