Apple Neler Yapmayı Planlıyor? - Son Dakika
Teknoloji

Apple Neler Yapmayı Planlıyor?

Apple Neler Yapmayı Planlıyor?

Son analist raporlarına göre Apple rekabette öne geçmek için farklı hamleler yapmanın peşinde.

26.07.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Son birkaç gündür Apple'ın iOS cihazlarla olan planları biraz daha belirginleşmeye başladı. Tedarik zincirinden ve Asya medyasından gelen haberler, bir yandan iOS cihazların durumunu ortaya koyarken, diğer yandan Apple'ın pazarda nasıl hareket edebileceğini de gösteriyor. Analistlerin de Apple'ın stratejisi hakkında yayınladığı raporlar var.


Daha önce Apple hakkında öngörülerde bulunan Çinli analist K. Tong-mu, yeni bir öngörü raporu yayınladı. Tong-mu 5.5 inç'lik iPhone'un, 4.7 inç'lik modelden sonra çıkmasının baştan beridir planlandığını belirtti. Analiste daha önce iWatch'un, iPhone 6'la birlikte çıkacağını ileri sürmüştü. Bu iddiasını tekrardan yineledi. Tong-mu iWatch'un, iPhone 6 satışlarını destekleyeceğini ve akıllı saat pazarını değiştireceğine inanıyor. Ayrıca iWatch'un Moto 360 gibi klasik, sade ve şık bir tasarıma sahip olduğunu düşünüyor.


Çinli analist , Cupertino'lu devin piyasayı ve rakiplerini gözlemlediğini, ancak rakip üreticilerin de Apple'a karşı rekabette önemli hamleleler yapacağına dikkat çekti.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Neler Yapmayı Planlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement