Apple Pay Türkiye'ye mi Geliyor ? - Son Dakika
Teknoloji

Apple Pay Türkiye'ye mi Geliyor ?

Apple Pay Türkiye\'ye mi Geliyor ?

Apple, bu aralar özellikle NFC destekli ödeme sistemi olan Apple Pay üzerinde sıkı bir çalışma içerisinde .

28.05.2016 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple, bu aralar özellikle NFC destekli ödeme sistemi olan Apple Pay üzerinde sıkı bir çalışma içerisinde . Kaynaklardan gelen bilgiler bu şekilde. Ayrıca şuanda Apple Pay'in mevcut durumda kullanıldığı Amerika, İngiltere, Çin, Kanada gibi ülkeler var ve Apple bu coğrafyayı genişletmek ve özellikle Asya ve Avrupa'da bu hizmet ağını genişletmek istiyor.

Mobil ödeme alanı gittikçe yayılıyor ve ödeme işlemlerinde kolaylık sağlamaya çalışan şirketler kendi ödeme sistemlerini geliştiriyor. Dünya'nın en büyük şirketi olan Apple'da kendi ağını genişletmekle uğraşıyor.

Apple'ın yeni hedefi ise Singapur ve İspanya. Bunlar belirlenen ülkeler Ubergizmo'da yer alan habere göre. Bundan sonra da özellikle Apple'ın ürün satışlarına dikkat ederek ve ayrıca ülkenin kredi notuna dikkat ederek ekonomik yapısıyla beraber bu ağını o ülkeye bu durumlara göre koyacak.

Umarız en yakın zamanda bu teknolojiden biz de faydalanırız, Apple'ın ürünleri dünyada nerdeyse en pahalı bizim ülkemizde satılıyor ve bu hizmeti almayı hakediyoruz.

Mert Büyük| Technosfer

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Apple Pay Türkiye'ye mi Geliyor ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement