Apple, Sanal Gerçeklik Uygulamalarında Tecrübeli Birini Arıyor - Son Dakika
Teknoloji

Apple, Sanal Gerçeklik Uygulamalarında Tecrübeli Birini Arıyor

Apple, Sanal Gerçeklik Uygulamalarında Tecrübeli Birini Arıyor

Apple sanal gerçeklik gözlüğünü el altından geliştiriyor mu?

25.11.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Cupertino'lu şirketin daha önce ortaya çıkan patentlerinde sanal gerçeklik gözlüğü de tespit edilmişti. Ancak bu cihazın durumu belirsizdi. Bazı zamanlar patentler sadece koruma amaçlı da alınıyor, yani sanal gerçeklik gözlüğü olmayabilirdi de. Apple'ın yeni iş ilanı sanal gerçeklik konusunda kafaları karıştırdı.


9to5Mac sitesinin haberine göre Apple, sanal gerçeklik uygulamalarında tecrübeli birini aradığına dair iş ilanı verdi. İlandaki özellikler 3D grafikler ile birlikte sanal ve ayrıştırılmış gerçeklik konuları üstüne uzmanlanmış mühendis için. Sanal gerçeklik cihazlarında Google ve Samsung'un attığı adımlar biliniyor, Apple da belki rekabete girebilir.


İş listesinde "Mühendis prototip ve kullanıcı testleri için sanal gerçeklik sistemleri ile entegre olan yüksek performanslı uygulamalar oluşturacak." ifadesi yer alıyor.


Sonuç olarak bu iş ilanı Apple'ın gelecekteki planları hakkında çok detay sağlamıyor. Belki iş ilanı Apple'ın gelecekteki sanal geçreklik bulmacasının ilk parçası olabilir. Yeni nesil yazılım deneyimleri oluşturmak, arayüz ve uygulama geliştirmek için yardımcı olabilir. Şirket aynı zamanda 3D ekran (Hep söylenen TV) veya bir iPhone üstünde çalışıyor olabilir. Olasılıklar çok ancak Apple ne planlıyor olursa olsun uzun bir süre bu konuyla alakalı açıklama beklememek lazım.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple, Sanal Gerçeklik Uygulamalarında Tecrübeli Birini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement