Apple, USB Kablosunu Yeniden Tasarlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Apple, USB Kablosunu Yeniden Tasarlıyor

Apple, USB Kablosunu Yeniden Tasarlıyor

Teknoloji devi Apple, USB kablolarında büyük bir yenilik planlıyor.

19.08.2014 08:41  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iPhone 6 için geri sayıma geçen Apple, USB kablolarında büyük bir yenilik planlıyor.

İki yıl önce iPhone 5 in açıklanmasıyla beraber daha ince ‘Lightning’ kablosunu kullanmaya başlayan şirket bu yıl da USB'nin öbür ucunu değiştirmeyi hedefliyor.

TERSİ DÜZÜ OLMAYACAK

iPhone 6 ile birlikte açıklanması beklenen yeni tasarıma göre artık USB kablosunun nasıl takıldığı önemli olmayacak.

Apple’ın patentine sahip olduğu teknoloji, görülmesi güç olan veya erişimi zor olan USB yuvalarının artık bir dert olmayacağı söyleniyor.

Apple'ın iPhone 6’yı 9 Eylülde yapacağı bir konferansta piyasaya tanıtması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Apple, USB Kablosunu Yeniden Tasarlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Pursaklar Belediyesi 350 İşçi Alımı Yapacak
    13:48 Pursaklar Belediyesi 350 İşçi Alımı Yapacak

    Pursaklar Belediyesi, Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında 6 aylık dönem için çalışacak 350 erkek ve kadın işçi alımı yapıyor.

  • Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Yarın Açılıyor
    13:34 Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Yarın Açılıyor

    Bu yıl 29’uncusu düzenlenecek Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, yarın Fuar İzmir’de düzenlenecek törenle kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Türk doğal taşının dünyaya açılan kapısı olan Marble İzmir, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde sektörü bir araya getiriyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Marble İzmir’e 29’uncu kez ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıkları belirterek, “Fuarımızı her yıl biraz daha büyütecek, doğal taş sektörünün geleceğine İzmir’den yön vereceğiz” dedi.

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı
    13:08 Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı

    Gaziantep Baklavacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, şehirdeki baklava satışlarının bu yıl Ramazan ayında önemli bir artış gösterdiğini ve geçen yıla göre satışların 85 tona yükseldiğini belirtti. Katmerci, bu artışın Gaziantep'in geleneksel lezzetlerine olan ilginin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, Ramazan ayının bereketiyle birlikte Gaziantep baklavasına olan talebin arttığı ve bu durumun satışlara olumlu yansıdığı ifade edildi. Geçen yıla göre yeni bir rekora imza atan Gaziantep, bu yıl 85 ton baklava sattı ve hedeflerinin 100 ton baklava satışı yapmak olduğunu açıkladı. En çok tercih edilen baklavanın klasik Gaziantep baklavası olduğu da belirtildi.


Advertisement