Apple Watch 2 Ne Zaman Geliyor? - Son Dakika
Güncel

Apple Watch 2 Ne Zaman Geliyor?

Apple Watch 2 Ne Zaman Geliyor?

Yıllardır gelişmeye devam eden akıllı saatlergünlük hayatımıza yavaş yavaş girse de hala diğer cihazlar kadar yaygın bir şekilde hayatımızın parçası olamadılar.

27.07.2016 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır gelişmeye devam eden akıllı saatlergünlük hayatımıza yavaş yavaş girse de hala diğer cihazlar kadar yaygın bir şekilde hayatımızın parçası olamadılar. Gelişen akıllı saat dünyasına rağmen insanlar akıllı saatlere temkinli yaklaşmaya devam ediyor, ancak Apple ve Samsung gibi akıllı saat üreticileri akıllı saatleri geliştirerek hayatımızın tam anlamıyla bir parçası yapmak istiyor.

Şu anda piyasadaki en iyi akıllı saatlerden biri olan Apple Watch aslında diğer akıllı saatlerden çok daha yüksek satış rakamlarına ulaşarak bu sektörün öncüsü oldu. Akıllı saat pazarındaki liderliğini ilerleterek sürdürmek isteyen Apple, yeni akıllı saati Apple Watch 2 üzerinde çalışırken saatin resmi olarak tanıtılacağı tarih ortaya çıktı.

Ortaya çıkan bilgilere göre yeni nesil Apple Watch ya da Apple Watch 2, yeni iPhone 7 ailesiyle birlikte 16 Eylül 2016tarihinde düzenlenecek olan Apple Keynote etkinliğinde tanıtılacak.

Apple Watch 2'nin beklenen özellikleri

Henüz tasarımına ilişkin bir sızıntı paylaşılmayan Apple Watch 2'nin mevcut Apple Watch cihazıyla neredeyse aynı tasarıma sahip olacağı söyleniyor. Ancak Apple Watch 2'ye ilişkin paylaşılan sızıntılara göre cihaz Amoled ya da IPS ekrana göre çok daha az güç tüketen OLED ekranla karşımıza çıkacak. Böylelikle cihaz OLED ekranı sayesinde daha az güç tüketecek.

Bunun dışında Apple Watch 2 yeni watchOS sürümüyle birlikte mevcut Apple Watch uygulamalarını çok daha detaylı ve basit kullanma imkanı sunacak. Böylelikle Apple Watch 2 kullanım esnasında iPhone'lara olan bağlılığı azaltarak akıllı telefona ihtiyaç duymadan birçok fonksiyonu kullanmanızı sağlayacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Apple Watch 2 Ne Zaman Geliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement