Apple Watch'a Türkçe Desteği Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch'a Türkçe Desteği Geldi

Apple Watch\'a Türkçe Desteği Geldi

Akıllı saatte güncelleme geldi.

20.05.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Apple Watch'a yakın zamanda güncellemenin gelmesi bekleniyordu ki, sonunda 1.0.1 sürümündeki ilk güncelleme yayınlandı. Cihaz 24 Nisan'da 1.0 sürümü ile piyasaya sürülmüştü.


Yazılım paketi iPhone'daki Apple Watch uygulamasında Genel>Yazılım Güncellemesi kısmından gerçekleşiyor. Güncellemenin boyutu 51.6 MB. Şarj en az %50'de olmalı, Apple Watch şarja takılmalı ve iPhone'la yakın mesafede olmalı. Yazılımın yüklenmesi biraz uzun sürebiliyor. Apple destek forumlarında okuduklarıma göre 10 dakikayı geçiyor.


Watch OS 1.0.1 sürümü Siri, mesafe ölçme, hız, kalori hesaplama, erişebilirlik gibi kısımlar ve 3. parti uygulamalar için performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini içeriyor. Ayrıca 8.3'teki yeni emojiler de destekleniyor. Son olarak Türkçe ile birlikte Brezilya Portekizcesi, Rusça'nın dahil olduğu toplamda 7 tane yeni dil desteği var. Apple Watch çıktığında işletim sisteminde Türkçe yoktu, sadece hazır mesajlarda Türkçe cevaplar bulunuyordu. Fakat yeni yazılım paketiyle birlikte saatte Türkçe Siri halen yok.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch'a Türkçe Desteği Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement