Apple Watch'un Üretiminde Neler Oluyor? - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch'un Üretiminde Neler Oluyor?

Apple Watch\'un Üretiminde Neler Oluyor?

Üretimle ilgili aşamalara yönelik ilginç tahminler.

28.03.2015 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Birkaç gün önce UDN sitesi tarafından yayınlanan bir raporu sizlerle paylaşmıştım. Raporda Apple Watch'ın aylık üretim hacminin yarıya düştüğü belirtiliyordu. Galiba bu sorun bir süre daha devam edecek gibi.


Piyasaya gözlemcilerine göre LG'nin panel üretiminde verim oranını yükseltecek çözümü uygulaması biraz daha zaman alacak. Tahminler 2. büyük ana sevkiyatla birlikte işlerin düzeleceği yönünde, ama tam olarak bir süreç kestirilemiyor. Söylenenlere göre Apple Watch'ta kullanılan plastik OLED ekranlarda PET (Ekranlara esneklik veriyor) yerine cam alt tabaka bulunuyor. Bu nedenle panellerin üretimi karmaşık sürece sahip olan yöntemle gerçekleşiyor.


Apple Watch'un demoları 10 Nisan'da Apple mağazalarında tüketicilerle buluşuyor. Fakat saati denemek için önceden rezervasyon yaptırmak gerekli. 24 Nisan'da ise cihaz satışa sunulacak. Bazı analistlere göre Apple Watch piyasaya dinamizm kazandıracak ve satışları da yüksek olacak. Apple modanın gücünü arkasına alarak saatini daha çok öne çıkaran strateji izliyor. Andreessen Horowitz analisti Benedict Evans 10.000 dolarlık Apple Watch'un neden olduğunu ve Apple'ın stratejisini açıklayan makale yayınlamıştı.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch'un Üretiminde Neler Oluyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement