Apple Watch ve Yeni Macbook Air'ın Sevkiyatı Ne Zaman? - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch ve Yeni Macbook Air'ın Sevkiyatı Ne Zaman?

Apple Watch ve Yeni Macbook Air\'ın Sevkiyatı Ne Zaman?

Gönderim tarihleri konusunda Ming Chi Kuo'nun yeni yorumları.

25.01.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Geçmişte Apple hakkında yaptığı bazı tahminleri doğru çıkan KGI Securities analisti Ming Chi Kuo yepyeni bir rapor yayınladı. Kuo iPhone ve iPad gönderimleri hakkında yorumlarda bulunsa da, en ilginç kısmı ise Apple Watch ve 12 inç'lik MacBook Air oluşturuyor.


Analist, saatin resmi olarak piyasaya sürülmeden önce pil ve bazı özellikleriyle alakalı detayların ortaya çıkabileceğini not etti. Kuo, Apple'ın 2015'in ilk çeyreğinde 2.8 milyon ünite saat sevkiyatı yapacağını düşünüyor. Çıkış olarak mart ayını gösteriyor. Analistin tahmini daha önceki eski raporlarla uyumlu.


Öngörü raporunda yazanlar sadece Apple Watch'la sınırlı değil. Kuo'nun beklentilerine göre 12 inç'lik MacBook Air ise bu sene başlarında gönderilmeye başlanacak. Gerçi son sızıntılara da bakarsak üretim başlamış durumda. Tedarik zincirine dayalı eski iddialarda yeni MacBook Air'ın ocak başlarından itibaren seri üretim bandına gireceği belirtiliyordu.


12 inç'lik MacBook Air'da yüksek çözünürlüklü retina ekran ve düşük güç tüketimi olan Intel Core M işlemci olması bekleniyor. Çift taraflı kullanılabilir C sınıfı USB bağlantısı ve fansız yeni soğutma sistemini bu cihazda görebiliriz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch ve Yeni Macbook Air'ın Sevkiyatı Ne Zaman? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement