Aquapark'ı, Temmuz ayında Çeşme'de açılıyor - Son Dakika
Güncel

Aquapark'ı, Temmuz ayında Çeşme'de açılıyor

Aquapark\'ı, Temmuz ayında Çeşme\'de açılıyor

5 Nisan'da yapımına başlanan Türkiye'nin en büyük Aupark'ı, Temmuz ayında Çeşme'de hizmete girecek.

15.06.2016 14:05  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme'de, 60.900 m²'lik alanda yapımı süren Tetusa Oasis Aquapark'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, çeşitli ziyaretçi tipi ve yaş grupları hedef alınarak tasarlanan Aquapark'ın, heyecan oyunlarını da içeren çeşitli aktiviteler ile tüm aile bireylerine hizmet vermesinin planlandığını söyledi.

"Çeşme'nin tanıtımına ve turizmine önemli katkıları olacak"

Çeşme Belediyesi'nin de ortak olduğu Tetusa şirketi tarafından yapımı süren Tetusa Oasis Aquapark'ın dışında 27 bin metrekarelik alana Termal Kür Merkezi ve 6 bin 700 metrekarelik alana da Yaşlı Bakım Evi yapılacağını açıklayan Belediye Başkanı Dalgıç, " Türkiye'nin en büyük Auapark'ını inşa ediyoruz. Hem alan olarak hem de montajı süren oyun grupları ile Türkiye'de tek olacak. Şu anda Türkiye'de ve dünyada olmayan 'Space Race' adlı oyun grubunun montajı devam ediyor. Tetusa Oasis Aquapark'ın Çeşme'nin tanıtımına ve turizmine önemli katkıları olacaktır. Aqupark'ta her yaş grubu için havuzlar, oyun gurupları, restoran, cafe ve çok büyük bir yeşil alan yer alacak. Yapım hızla devam ediyor. Bayrama yetiştiremezsek de Temmuz ayı içinde açmayı planlıyoruz" diye konuştu.

"Space Rice adlı kaydırak dünyada ilk kez Çeşme'de kullanılacak"

Tesiste hafta içi 700, hafta sonu 2000 kişi olmak üzere 1 haftada 7500 kişinin ağırlanması ve eğlendirilmesinin planlandığını ifade eden Başkan Dalgıç, "Tesiste, yetişkinler için 3 kule ile 4'ü ekstrem 10 kaydırak grubu, 3-9 yaş arası çocuklar için 1 kaydırak grubu ile çocuk oyuncak havuzu, 1 dalga havuzu, ayrıca 1 büyük yüzme havuzu bulunacak. 'Space Race' isimli kaydırak, üretici firma Polin tarafından 2015'de Amerika'da lansmanı yapılmış, aynı anda 8 kişiye kadar grupların tek botla kayabildikleri, 'Aile Tipi' olarak adlandırılan bir kaydıraktır ve dünyada ilk defa Oasis Aquapark'ta yer alacak. 'King Cobra' isimli kaydırakta aynı anda ikişer kişilik iki grup yarış yapabilmektedir. Bu kaydırak ile üretici firma Polin son dört yıldır üst üste 'Avrupa'nın en iyi kaydırağı' ödülünü kazandı" dedi.

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Tetusa Oasis Aquapark'ın hizmete girmesiyle yaklaşık yüz kişiye de istihdam imkanı sağlanacağını açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aquapark'ı, Temmuz ayında Çeşme'de açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement